NO/EN
Revisorforeningens artikkelpris 2021 til Morten Fjermeros
Hjem / Artikler / Revisorforeningens artikkelpris 2021 til Morten Fjermeros

Revisorforeningens artikkelpris 2021 til Morten Fjermeros

Partner Morten Fjermeros er blitt tildelt Revisorforeningens Artikkelpris 2021 for artikkelen «Planlegging ved generasjonsskifte». Artikkelen er skrevet i samarbeid med advokat Jon Alexander Never, som er utreder i Høyesterett.
Publisert: 18.05.22

I artikkelen «Planlegging ved generasjonsskifte» ser Morten Fjermeros og Jon Alexander Never på forhold som må vurderes ved overføring av fast eiendom og aksjer, i forbindelse med et generasjonsskifte. De ser også på om det oppstår skatt for giver i forbindelse med dette og hvor stor den latente skattegjelden er for mottaker.

I sin begrunnelse for tildelingen sier Revisorforeningens priskomité blant annet: «Artikkelen «Planlegging ved generasjonsskifte» dekker et område som er omfattende og komplisert. Artikkelen er grundig og utfyllende, holder høy faglig kvalitet og har god struktur. Temaet er aktuelt for svært mange, og artikkelen er et nyttig verktøy for alle som arbeider med eller planlegger generasjonsskifter.» Vi gratulerer Morten med prisen!

Generasjonsskifter og formuesplanlegging er et satsingsområde i Bull. Vårt generasjonsskifte-team er satt sammen av erfarne advokater, som har spisskompetanse innen både arv- og skifteretten, selskapsrett og skatterett.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.