NO/EN
Teknologi

Teknologi

Hjem / Kompetanse / Teknologi
Programvare og annen teknologi blir stadig mer kompleks og forretningskritisk. Gevinsten ved å inngå riktige avtaler er enorm, samtidig som veien fra suksess til fiasko er kort.

Avtalene vi bistår med skal være enkle å forstå. Vi fokuserer derfor på å skrive kontrakter med et tydelig og forståelig språk. Når alle parter forstår hva som skal leveres og hvordan, oppnår vi bedre leveranser og færre konflikter.

Dersom tvisten har oppstått, vil vi løse den uten unødvendig konflikt og kostnad. Normalt innebærer det en konstruktiv prosess frem til forlik. Hvis det ikke er mulig å komme til enighet, tar vi saken videre til retten.

Advokatene våre er opptatt både av jussen og bransjen, og vi følger utviklingen tett. Jobben vår er å hjelpe selskaper som utvikler og bruker teknologien, med å høste fruktene. Vi tar hånd om jussen, så dere kan konsentrere dere om økonomien, leveranse og egne behov.

Bull har et av landets fremste advokatmiljøer innen IT og teknologi. Vi og våre advokater er rangert blant de beste innen teknologi-juss, både i The Legal 500, Who’sWho Legal og Chambers and Partners.

Vi hjelper dere med

  • kjøp og salg av programvarelisenser og tjenester
  • programvareutvikling og tilpassing
  • smidige utviklingsprosjekter
  • SaaS (software as a service)
  • hosting og andre driftsavtaler
  • konsulenttjenester
  • tjenesteutsetting (outsourcing)
  • cybersikkerhet
I Chambers and Partners' 2023-utgave sier klienter blant annet: They have strong analytical capacity, creativity and flexible problem-solving skills. They are excellent in identifying the core of the problem addressed.
Klienter sier blant annet til The Legal 500 (2023): They are really good at understanding our needs down to a detailed level. Add to that friendly and service minded and well-connected employees, as well as facilitating the more practical aspects like secure document transfers to/from our partners.

Trenger du juridisk hjelp med teknologi?

Artikler om temaet