NO/EN
Kurs i markedsrett: Lovlig bruk av AI
Hjem / Arrangementer / Kurs i markedsrett: Lovlig bruk av AI
Kurs i markedsrett

Kurs i markedsrett: Lovlig bruk av AI

Dette kurset gir deg kunnskap om juridiske fallgruver ved bruk av AI-verktøy, og hvordan du mest effektivt kan bruke AI til å skape lovlig kommunikasjon og markedsføring.
Når:24 april. 7:00 - 8:30
Hvor:Universitetsgata 9
Pris:MFO-medlem: 1390,-. Ikke MFO-medlem: 2690,-
Type:Fysisk arrangement
Passer for:Alle

Hvem eier egentlig innholdet som skapes i AI? Mange har kastet seg over AI-verktøy. Brukt på riktig måte kan AI effektivisere både det å lage og gjennomføre markedsføring og reklamekampanjer. Men kjenner du til hvilke juridiske plikter og rettigheter som gjelder ved bruk av AI, og hvilke grep du bør gjøre for å unngå lovbrudd og risiko for tvangsmulkt og bøter?

Etter dette kurset vil du stå langt tryggere når du bruker AI i arbeidshverdagen. Både for å kunne ivareta dine egne rettigheter, men også for å unngå å bryte andres.

Hvem passer kurset for?

Kurset er for deg som bruker eller ønsker å bruke AI-verktøy til å skape kommunikasjon og markedsføring, og som vil lære mer om juridiske risikoer med å bruke slike verktøy, og hvordan du kan stå tryggere juridisk.

Etter dette kurset vil du:

Ha fått kunnskap om juridiske fallgruver ved bruk av AI-verktøy, og hvordan du mest effektivt kan bruke AI til å skape lovlig kommunikasjon og markedsføring.

Kursets agenda og program

 • Kort om EU’s nye AI Act og andre juridiske rammer
  • Vi ser på EU’s nye AI Act og GDPR, og hvilke krav de stiller til AI-verktøyene og hva som trolig vil komme.
 • AI-verktøy – juridiske begrensinger i vilkår og lov
  • Hvilke AI-verktøy bruker bransjen og til hva?
  • Vi ser på vilkårene til verktøyene, hvilken bruk som er tillatt, hvilke garantier som gis, om innhold som skapes er klarert, og hvilket ansvar du som bruker har.
  • Kan AI-verktøy generere innhold som krenker andre opphavsrettigheter, i form at tekst, tegninger, bilder, filmer, musikk mv.? Vi ser på og forklarer kravCNN og Getty Images har rettet mot AI-plattformer i USA.
  • Kan du ta faktaopplysninger skapt fra AI-verktøy som god fisk? Hva er risikoen hvis opplysningene ikke stemmer? Er det du som sitter med ansvaret?
  • Vi ser på etiske utfordringer, beskyttelse personopplysninger, og beskyttelse av kunders forretningshemmeligheter ved bruk av AI
 • Mulighetsrommet ved AI
  • Vi ser på hvilke grep du kan gjøre for å vite om du kan bruke det du fikk fra AI. Og hvilke grep du kan gjøre for å unngå krenkelser og lovbrudd.
 • Q&A

Program:

08.30 – Dørene åpner og frokost serveres

09.00 – Velkommen til No BULL§HIT

10.30 – Takk for i dag

10.30-11.00 – Mulighet for individuelle spørsmål til Lisa og Cathrine

Les mer og meld deg på i knappen over, eller klikk her

Foredragsholdere fra Bull

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.