NO/EN
Vi fortsetter å øke vår anerkjennelse i markedet
Hjem / Artikler / Vi fortsetter å øke vår anerkjennelse i markedet
Chambers Europe 2024

Vi fortsetter å øke vår anerkjennelse i markedet

Chambers and Partners lanserer i dag sine Europa-rangeringer for 2024, og vi gleder oss over at trenden fortsatt peker oppover for Bull.
Publisert: 14.03.24

Vi er spesielt glade for at faggruppen for restrukturering, insolvens og konkurs får en ny individuell rangering i Chambers Europe. Partner Klemet Gaski er nå også rangert individuelt, etter at både faggruppen som helhet og partner Kristoffer Aasebø ble rangert i fjor for første gang. Bulls øvrige faggruppe- og individuelle rangeringer innenfor Chambers’ kategorier Corporate Compliance and Investigations, Intellectual Property, Restructuring /Insolvency, TMT, TMT: Data protection, TMT: Information technology and TMT: Media står støtt også i årets utgave. Bull har nå i alt tre fagområder og åtte individuelle rangeringer i Chambers Europe.

- Når vi ser dette i sammenheng med Chambers’ rangering av privatrettgruppen i 2023-utgaven av Chambers’ Private Wealth Law og rangeringen av Lisa Digernes som Foreign Expert i Chambers Global for 2024, så peker pilene tydelig oppover, sier Tine Wærsten, daglig leder i Bull.

Det er grundig research som går inn i Chambers’ rangeringsarbeid. I tillegg til at Chambers gjennomgår og evaluerer materiale byrået får fra Bull, henter de også inn innspill fra kunder og samarbeidspartnere. Til slutt intervjuer Chambers kolleger i andre advokatfirmaer for å få deres syn på Bulls posisjon i markedet.

Vi i Bull ønsker å takke kundene våre for positive tilbakemeldinger til Chambers og kollegaene våre i markedet for at dere snakker varmt om oss. Vi lover å fortsette med det gode arbeidet.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.