NO/EN
Økonomisk familierett

Økonomisk familierett

Hjem / Kompetanse / Økonomisk familierett
Økonomisk familierett gjelder spørsmål om sikring av verdier før, under og etter ekteskap og samboerskap. Det er kompliserte regler, og vi hjelper deg med å sikre verdiene og klargjøre hvem som eier hva.

Familierettsspesialistene i Bull bistår med å sikre ektefellers og samboeres verdier ved opprettelse av ektepakter, samboeravtaler og fremtidsfullmakter. Vi bistår med skreddersydde løsninger for alt fra bolig- og fritidseiendommer til næringsvirksomhet.

I Bull har vi høy kompetanse og omfattende erfaring innen familierettslig rådgivning, tvisteløsning og rettssaker for domstolene i forbindelse med det økonomiske oppgjøret når samboere og ektefeller går fra hverandre.

Advokatene i Bull holder regelmessig foredrag for Advokatforeningen, universitetene, ulike organisasjoner og andre foreninger. I 2021 ble to av advokatene våre kåret til de beste advokatene i Norge på arv- og skifterett av finansbladet Kapital.

Vi hjelper deg med:

  • oppretting av ektepakter, samboeravtaler og fremtidsfullmakter
  • privat og offentlig skifte av felleseie og skilsmisseoppgjør
  • bistand ved rettssaker og skiftetvister
  • verdisikrings- og oppgjørsoppdrag med internasjonale spørsmål

Rangeringsbyrået Chambers and Partners rangerer teamet innen Private Wealth Law i sin High Net Worth-publikasjon. I 2023 nådde det opp til Band 2. Fornøyde kilder sier blant annet at "At Bull it is very easy to get hold of the partners and schedule a meeting. The partners always deliver high-quality work."

Trenger du juridisk hjelp med økonomisk familierett?

Artikler om temaet