NO/EN

Anne-Sofie Rolfsjord er spesialist på saker innenfor arv, skifte og økonomisk familierett.

Anne-Sofie bistår både med generell rådgiving og tvisteløsning, for eksempel opprettelse og tolkning av avtaleverk som ektepakter, samboeravtaler, testamenter og arveavtaler. Hun har også erfaring med å tilrettelegge for og gjennomføre generasjonsskifter (foregrepne arveoppgjør) – ofte som felles advokat for alle arvingene.

Anne-Sofie har fordypning i internasjonal privatrett, blant annet fra Leiden Universitet i Nederland. Hun har opparbeidet seg kompetanse og erfaring på internasjonale skifteoppgjør.

Hun er sertifisert advokatmekler gjennom Advokatforeningen.

Anne-Sofie er engasjert i fagmiljøet og sitter i fagutvalget for familie- og arverett (JUS). Hun er også en erfaren foredragsholder og holder jevnlig foredrag blant annet i regi av JUS, Advokatenes HR, JUC m.fl. Anne-Sofie er en populær bidragsyter i fagmagasiner og nasjonale nyhetskanaler i forbindelse med arvespørsmål.

Rangeringer og utmerkelser

Rangeringsbyrået Chambers and Partners rangerer Anne-Sofie i Band 3 innen Private Wealth Law i sin High Net Worth-publikasjon. En fornøyd kilde sier at "She is very engaged in her work and has a lot of knowledge. She is a good communicator to both clients and other lawyers, and she conveys difficult topics in an understandable way." (2023)

Utdanning

 • 2011
  Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo
 • 2010
  Spesialfag innen internasjonal privatrett og EU-rett, Leiden Universitet, Nederland

Arbeidserfaring

 • 2021–
  Partner, Bull & Co Advokatfirma AS
 • 2013–2020
  Advokat, Bull & Co Advokatfirma AS
 • 2011–2013
  Advokatfullmektig, Bull & Co Advokatfirma AS

Artikler skrevet av Anne-Sofie