Vil du jobbe sammen med oss?

Visjonen til Bull & Co er at vårt forebyggende arbeid skal skape trygghet for våre kunder. For å oppnå dette er vi avhengig av dyktige medarbeidere. Er du en av dem?

Bull & Co rekrutterer fra hele landet og på alle nivåer. Vi er stadig på jakt etter faglig dyktige og kunnskapsrike mennesker som trives med å samarbeide med andre. Oppriktig engasjement og villighet til å yte det lille ekstra er viktige egenskaper slik at vi sammen kan løse våre klienters utfordringer.

Send gjerne en åpen søknad til sth@bull.no.

Om Bull & Co

Bull & Co er et velrenommert advokatfirma med spesialkompetanse på utvalgte forretningsjuridiske områder. Blant våre klienter finnes alt fra landets største teknologiselskaper, til start-ups og mellomstore utviklere av apps og teknologi. Vi har et velutviklet internasjonalt nettverk.
Vi teller i dag ca. 50 personer, og mange flere skal vi bli.
Vi holder til i trivelige lokaler på Solli plass, med byens beste utsikt, svært gode kollektivforbindelser, godt servicetilbud. Vi er kjent for å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for, og tiltrekker oss hyggelige kolleger uten spisse albuer.

 

Bull & Co søker erfaren advokat til private rettsforhold

Bull & Co Advokatfirma er i sterk vekst, og vi leter nå etter en erfaren advokat som har lyst til å være med å utvikle fremtidens advokattjenester sammen med vårt dedikerte team innen private rettsforhold. Om du deler vår entusiasme for dette fagområdet, er faglig flink og i tillegg er en hyggelig person, er det deg vi leter etter.

Du vil være en sentral rådgiver for våre privatkunder. Du vil hjelpe til med planlegging og gjennomføring av generasjonsskifter, og bistå med overføring av eiendommer og familieeide bedrifter. Du vil også utarbeide ektepakter og samboeravtaler, samt bistå med oppgjør og tvister ved samlivsbrudd. I tillegg vil du jobbe med private og offentlige dødsboskifter, og opptre som testamentsfullbyrder.

Bull & Co ønsker å utvikle nye forretningsmodeller og nye måter å levere tjenestene våre på som kommer kundene til gode. Vi ønsker derfor at du brenner for å bidra til utviklingen av området og tjenestetilbudet vårt.

Vi ser etter deg som:

 • Har genuin interesse for private rettsforhold
 • Har minimum 3-5 års erfaring
 • Har gode faglige resultater
 • Er hyggelig og flink med mennesker
 • Er engasjert, modig, raus og respektfull, slik at du opptrer i samsvar med Bulls verdier
 • Er komfortabel med å ta i bruk ny teknologi
 • Trives med å jobbe selvstendig og i team

Vi tilbyr deg:

 • Spennende, krevende og varierte arbeidsoppgaver
 • En likestilt bedrift med god kjønnsbalanse
 • En hektisk hverdag, men med et liv også utenfor jobben
 • Hyggelige, engasjerte kolleger i et svært godt sosialt miljø
 • Konkurransedyktige betingelser

Veien videre:

Send inn søknad, CV, karakterutskrifter fra cand.jur. eller master og eventuelle attester til Siri T. Hauglund – sth@bull.no. Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingen.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt advokat Anne-Sofie Rolfsjord – asr@bull.no –  934 97 470, eller COO Tine Engstrøm Wærsten – tew@bull.no – 975 96 973

Vi vurderer søknader løpende, og søknadsfrist er senest 10. desember 2018.

Bull & Co Advokatfirma er totalleverandør av juridiske tjenester. Blant våre kunder finnes både privatpersoner og alle type selskaper fra små oppstartsbedrifter til børsnoterte konserner. Vi teller i dag ca. 50 personer, og flere skal vi bli. Vi holder til i trivelige lokaler på Solli plass med byens beste utsikt, svært gode kollektivforbindelser og et godt servicetilbud. Vi er kjent for å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for, og tiltrekker oss hyggelige kolleger.

Bakgrunnssjekk: Bull & Co foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om hva bakgrunnssjekken vil omfatte før den igangsettes.