Vil du jobbe sammen med oss?

Visjonen til Bull & Co er at vårt forebyggende arbeid skal skape trygghet for våre kunder. For å oppnå dette er vi avhengig av dyktige medarbeidere. Er du en av dem?

Bull & Co rekrutterer fra hele landet og på alle nivåer. Vi er stadig på jakt etter faglig dyktige og kunnskapsrike mennesker som trives med å samarbeide med andre. Oppriktig engasjement og villighet til å yte det lille ekstra er viktige egenskaper slik at vi sammen kan løse våre klienters utfordringer.

Send gjerne en åpen søknad til sth@bull.no.

Om Bull & Co

Bull & Co er et velrenommert advokatfirma med spesialkompetanse på utvalgte forretningsjuridiske områder. Blant våre klienter finnes alt fra landets største teknologiselskaper, til start-ups og mellomstore utviklere av apps og teknologi. Vi har et velutviklet internasjonalt nettverk.
Vi teller i dag ca. 45 personer, og mange flere skal vi bli.
Vi holder til i trivelige lokaler på Solli plass, med byens beste utsikt, svært gode kollektivforbindelser, godt servicetilbud. Vi er kjent for å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for, og tiltrekker oss hyggelige kolleger uten spisse albuer.

 

Brenner du for teknologi-, immaterial- eller markedsrett?
Bull & Co søker nye kolleger

Vi brenner for teknologi og immaterialrett. Vi brenner for å utvikle nye entusiaster og vi ønsker å styrke laget vårt. Vi brenner etter å møte deg som har forstått at teknologi- ,og immaterial -eller markedsrett er noe av det mest spennende en advokat kan jobbe med.

Vi leter etter advokater, både erfarne og nyutdannede, til et av landets beste fagmiljøer for teknologi-, immaterial- og markedsrett. Om du deler vår entusiasme for dette fagområdet, er faglig flink og i tillegg en hyggelig person, er det deg vi leter etter.

Typiske arbeidsområder kan omfatte alle former for teknologikontrakter, personvern, media/TV, design, film og markedsspørsmål.

Vi tilbyr deg:

  • Skreddersydd oppfølging fra egen tutor
  • Videreutvikling og spesialisering
  • Muligheten til å jobbe med klienter som skaper fremtiden
  • Inkluderende miljø
  • Store muligheter for prosedyre

Vi ser etter deg som:

  • er interessert i teknologi- og immaterialrett
  • er nysgjerrig og kreativ
  • er løsnings-  og samarbeidsorientert
  • har gode faglige resultater
  • behersker engelsk godt

Veien videre:

Send inn søknad, CV, karakterutskrifter fra Cand.Jur eller Master i rettsvitenskap og eventuelle attester til Siri T. Hauglund – sth@bull.no.

For nærmere informasjon, kontakt Anette Mellbye – am@bull.no – tlf. 934 33 682

Søknadsfrist: Snarest