Vil du jobbe sammen med oss?

Visjonen til Bull & Co er at vårt forebyggende arbeid skal skape trygghet for våre kunder. For å oppnå dette er vi avhengig av dyktige medarbeidere. Er du en av dem?

Bull & Co rekrutterer fra hele landet og på alle nivåer. Vi er stadig på jakt etter faglig dyktige og kunnskapsrike mennesker som trives med å samarbeide med andre. Oppriktig engasjement og villighet til å yte det lille ekstra er viktige egenskaper slik at vi sammen kan løse våre klienters utfordringer.

Send gjerne en åpen søknad til sth@bull.no.

Om Bull & Co

Bull & Co Advokatfirma leverer juridiske tjenester til næringslivet, fra små oppstartsbedrifter til børsnoterte konserner, organisasjoner og privatpersoner. Vi teller i dag rundt 50 personer og er kjent for å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for. Nå holder vi til i trivelige lokaler på Solli plass med byens beste utsikt, og om to år skal vil flytte til et helt nytt bygg i Tullinkvartalet – et område som får et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – kompetanse- og universitetsmiljøer, teknologi, rådgivning og business.

Bakgrunnssjekk: Bull & Co foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om hva bakgrunnssjekken vil omfatte før den igangsettes.

 

Bull & Co søker 2 – 3 advokater/ advokatfullmektiger til insolvens, arbeidsrett og private rettsforhold

Bull & Co Advokatfirma vokser og vi ser etter to til tre nye kollegaer som har lyst til å bli en del av Bull-teamet!

Vi tror på det å gi deg tidlig ansvar, og at det å jobbe tett sammen med kunder og kolleger både gjør at vi leverer gode tjenester og at du får den beste utviklingen. Vi tror du får energi av å ta eierskap til oppgaver, jobbe i et inkluderende og likestilt miljø, og å lære deg noe nytt. Du motiveres av å bruke jussen som et praktisk verktøy, levere gode løsninger og kundeopplevelser, og du gleder deg over andres suksess. De gode faglig kvalifikasjonene må selvfølgelig ligge i bunn. At du også er hyggelig person er viktig for oss.

Vi ønsker å utvikle nye forretningsmodeller og andre måter å levere tjenestene våre på som både kommer kundene og våre advokater til gode. Derfor har vi lansert Bull’s Lawyer as a Service (LaaS), en leveransemodell som skaper bedre forutsigbarhet for både kunder og medarbeidere, og flere står på trappene. Vi vil at du også brenner for å bidra til utviklingen av tjenestetilbudet vårt.

Er du nyutdannet, advokatfullmektig eller advokat, ønsker primært å jobbe med insolvens og restrukturering, arbeidsrett eller private rettsforhold, og kjenner at du får energi av det du har lest så langt, så vil vi gjerne høre fra deg!

Vi ser etter deg som:

 • er nyutdannet, fersk fullmektig eller har 2–4 års relevant erfaring
 • kan vise til solide faglige resultater
 • er handlekraftig, strukturert og glad i å drive prosesser
 • er omgjengelig, flink med mennesker og god til å kommunisere
 • er engasjert, modig, raus og respektfull, slik at du opptrer i samsvar med Bulls verdier
 • får energi av å lære og er komfortabel med å ta i bruk ny teknologi
 • trives med å jobbe selvstendig og i team

Vi tilbyr deg:

 • spennende, krevende og varierte arbeidsoppgaver
 • mulighet til å være med på å utvikle tjenestetilbudet vårt
 • en likestilt bedrift med god kjønnsbalanse
 • en hektisk hverdag, men med et liv også utenfor jobben
 • hyggelige, engasjerte kolleger i et fantastisk godt sosialt miljø
 • konkurransedyktige betingelser

Veien videre:

Send inn søknad, CV, karakterutskrifter fra cand.jur. eller master og eventuelle attester til Siri T. Hauglund på sth@bull.no. Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingen.

For nærmere informasjon om stillingene, kontakt COO Tine Engstrøm Wærsten på mobil: 975 96 973 / e-post: tew@bull.no.

Søknadsfrist er 12. august 2019