Student

Film, media og kulturtrainee
Som eneste advokatfirma i Norge, tilbyr vi nå en stilling som film-, media-, og kulturtrainee. Her får du innblikk i hva vi som advokater hjelper til med i forbindelse med produksjon av film, TV og utstillinger.
Les mer og send søknad

«En veldig positiv opplevelse»
Alle jusstudenter som har påbegynt tredje studieår kan søke seg som film-, media-, og kultur-trainee i Bull. Vi er det eneste advokatfirmaet i Norge som tilbyr denne stillingen. Les om Helene Marie Lone (24) som nylig gjennomførte sitt trainee-opphold hos oss her. 

Trainee
Som trainee i Bull & Co får du testet advokatfulllmektighverdagen i praksis. Vi blir kjent med deg og du med oss og våre verdier.
Les mer og send søknad

Skriveplass
Hvert semester tilbyr vi skriveplass til en masterstudent som skal skrive oppgave om et forretningsjuridisk emne. Temaet du skriver om må være innenfor et av de områdene vi jobber mye med.
Les mer og send søknad

Advokat/advokatfullmektig
Vil du bli fullmektig? Eller er du allerede advokat og søker nye utfordringer? Vi vokser og er alltid interessert i å snakke med dyktige kandidater som har lyst til å bli en del av et av de hyggeligste forretningsadvokatfirmaene i Oslo.
Les mer og send søknad

 

Jobb med oss

Utvikling
Vi tror på det å gi deg tidlig ansvar, og at det å jobbe tett sammen med kunder og kolleger både gjør at vi leverer gode tjenester og at du får den beste utviklingen. I Bull & Co får du lære av erfarne kolleger som vet å bruke jussen som et praktisk verktøy.

Å jobbe i Bull & Co handler om å jobbe med og hjelpe mange ulike virksomheter og organisasjoner og privatpersoner. Skal vi hjelpe kundene til å ta kloke valg må vi ha innsikt i mer enn jussen – vi må forstå det større bildet som jussen er en del av. Det betyr å forstå kundenes organisasjon og deres muligheter og utfordringer både forretningsmessig og samfunnsmessig. Ikke minst må vi forstå mennesker.

Sosialt miljø og aktiviteter
For å jobbe bra sammen må vi også ha det bra sammen. Derfor er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø. Det skaper vi gjennom ha et felles verdisett, og bli bedre kjent gjennom sosiale aktiviteter både i faggruppene og som firma.

Vi arrangerer fullmektigfester, årsfest og sommerfest, og vi reiser til utlandet sammen annet hvert år. Men det vi kanskje liker aller best er de spontane fredagspilsene for å feire at en sak er vunnet, en stor kontrakt er inngått eller at våren er kommet. Vi deltar også i Holmenkollstafetten hvert år og elsker alle som tar initiativ til nye aktiviteter vi kan gjøre sammen.

Ledige stillinger
Velkommen som jobbsøker hos oss! Her ser du hvilke ledige stillinger vi har for tiden. Om du ikke finner noen ledige stillinger som passer for deg akkurat nå, kan du sende oss en åpen søknad.