NO/EN
Studenttilbud

Studenttilbud

Hjem / Karriere / Studenttilbud
Studerer du jus og har lyst på erfaring innen forretningsjus eller private rettsforhold? Da vil vi bli bedre kjent med deg!

Som trainee tilbyr vi deg

  • erfaren advokat som faglig veileder
  • oppfølging fra andre oppdragsgivere og HR
  • faglige og sosiale arrangementer
  • fadder for sosial og faglig støtte
  • fire ukers opphold hos Bull i Oslo sentrum
  • digg lunsj fra kantinen vår

I Bull har vi tre ulike traineestillinger: ordinær trainee, tech-trainee og kulturtrainee. Les mer for å se hvilken som passer deg.

Ordinær trainee

Som ordinær trainee får du testet hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig, bryne deg på ulike juridiske disipliner og samarbeide med flinke kolleger. Styrk din kompetanse, og test ut teori i praksis hos oss!

ALD Oslo:

Søk traineestilling hos Bull i dag

ALD Bergen:

Søk traineestilling hos Bull i dag

Tech-trainee

Som Tech-trainee får du håndtere oppgaver innen skyavtaler, databehandling og cybersikkerhet. Du blir en del av et sterkt fagmiljø som løser varierte utfordringer, på tvers av bransjer. Du vil også bli utplassert én til to ganger i uken hos AutoStore – en ledende norsk teknologivirksomhet innen robotbasert vareplukking på lager.

Har du lyst på en gøy og annerledes traineestilling?

Søk Tech-trainee hos oss

Kulturtrainee

Bull er det eneste advokatfirmaet i Norge som tilbyr traineestillinger innen film, media og kultur. Her får du innsikt i advokaters rolle i film- og TV-produksjoner, kunstutstillinger og mye mer. Sammen med erfarne bransjefolk vil du få jobbe med alt fra skuespiller- og kunstnerkontrakter, til klarering av rettigheter og distribusjonsavtaler.

Vil du prøve deg som kulturtrainee?

Søk kulturtrainee nå

Skriveplass

Skriv masteroppgaven din hos oss! Her vil du møte erfarne fagfolk og advokater med variert kompetanse og masse humor! Vi hjelper deg med å spisse problemstillingen din og bidrar til nyttige diskusjoner. Som en del av Bull får du også delta på våre faglige og sosiale arrangementer. Vi legger til rette for en hyggelig skriveopplevelse og gode forutsetninger for å lykkes.

Vi har kun noen få skriveplasser tilgjengelig. Har du lyst til å sitte hos oss med masteroppgaven din?

Søknadsfrister skriveplass

Høstsemesteret:1. mai
Vårsemesteret:1. november

Ta kontakt med våre rekrutterere!