NO/EN
Bull får to nye partnere fra 2023
Hjem / Artikler / Bull får to nye partnere fra 2023

Bull får to nye partnere fra 2023

Bull gjennomfører to interne partneropprykk og styrker seg på fagområdene selskapsrett og transaksjoner, og arbeidsrett når Elisabeth Hoffmann og Jørgen Burdal går fra å være senioradvokater til å bli partnere.
Publisert: 19.12.22

Elisabeth og Jørgen har begge mange års erfaring i Bull. Jørgen startet i firmaet som advokatfullmektig i 2012, mens Elisabeth kom inn i samme type stilling året etter. Siden har begge fortsatt karrieren sin her.

Det er med stor glede vi nå kan gratulere dem som partnere i firmaet fra og med 1. januar 2023.

Både Elisabeth og Jørgen er og har vært viktige ressurser i Bull i over 10 år. Det er veldig flott å se at de nå tar partnersteget. Ikke bare er de faglig dyktige og viktige samarbeidspartnere for både klienter og kolleger i Bull, men de er også veldig verdifulle for arbeidsmiljøet og kulturen, sier Tine Wærsten, daglig leder i Bull.

Styrker corporate-gruppen

Elisabeth er en del av corporate-teamet. Etter at hun var ferdig med studiene i 2013 har hun nesten sammenhengende jobbet hos Bull.

Elisabeth har spesialisert seg på transaksjoner og spørsmål innenfor selskapsrett og kontraktsrett, i tillegg til tvisteløsning. Hun har vært prosjektleder i mange transaksjoner både kjøper- og selgersiden, og har også mye erfaring med utarbeidelse og forhandling av komplekse kommersielle kontrakter.

Elisabeth oppleves som svært service-minded både av kollegaer, klienter og andre samarbeidspartnere, og hun blir en viktig bidragsyter i fortsettelsen av utviklingen av faggruppen for selskapsrett og transaksjoner. Gruppen har hatt en omsetningsvekst på hele 60% fra 2020 til 2022 og kan også vise til god fremgang på rangeringslistene hos det internasjonale rangeringsbyrået The Legal 500 de siste årene.

- Jeg er veldig glad og takknemlig for å nå bli en del av Bulls partnerskap. I Bull har jeg fått jobbet med spennende problemstillinger sammen med dyktige kollegaer, og har også lært hvor viktig det er med kompetanseoverføring og raushet slik at vi sammen kan ivareta klientene på best mulig måte, sier Elisabeth.

I tillegg til å være advokat er hun også programleder for podkasten Null Bull§hit.

- Bull er et firma med en unik kultur og et verdisett som passer meg utmerket, og jeg gleder meg til å være med på Bulls videre utvikling, fortsetter Elisabeth.

Solid kompetanse på arbeidsrett

Jørgen tok master i Rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen i 2010 og kom inn som advokatfullmektig i Bull 2012.

Arbeidsrett har vært Jørgens spesialfelt i ti år, og han har opparbeidet seg solid kompetanse innen et bredt spekter av arbeidsrettslige problemstillinger. Jørgen jobber blant annet med stillingsvern, omstilling og nedbemanning, virksomhetsoverdragelser, arbeidsliv compliance, og løpende personal- og HR-forhold for norske og internasjonale klienter. Jørgen er også omtalt i The Legal 500 innen arbeidsrett og er ansvarlig for vårt årlige nordiske arbeidsrettsseminar. Han har i tillegg kompetanse innenfor fast eiendom.

Som partner vil Jørgen være med og videreutvikle arbeidsrettsgruppen hos Bull, som etter Jørgens opprykk vil bestå av fem partnere og fire advokater og fullmektiger.

- Det er en stor glede å bli en del av partnerskapet i Bull. Dette er et firma med svært dyktige advokater som trives med å jobbe tett på klientene og å samarbeide på tvers for å gjøre en best mulig jobb, sier Jørgen.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.