NO/EN
Bull styrker seg ytterligere på arbeidsrett
Hjem / Artikler / Bull styrker seg ytterligere på arbeidsrett

Bull styrker seg ytterligere på arbeidsrett

Vi kan med stor glede melde at Kjersti Borgen kommer inn som ny partner i Bull. Hun blir en sentral del av vår faggruppe på arbeidsrett.
Publisert: 31.08.23

Kjersti er en meget erfaren advokat som har jobbet med arbeidsrett og tvisteløsning i over 15 år. Hun har fungert som advokat for både private og offentlige, samt internasjonale arbeidsgivere, organisasjoner og foreninger. Hun har også vært oppnevnt som varadommer i Arbeidsretten siden 2017.

Her kan du lese mer om vår faggruppe på arbeidsrett.

- Kjersti har solid arbeidsrettskompetanse og en personlighet som passer godt inn hos oss i Bull. Vi har hatt en strategisk satsning for å styrke vår faggruppe for arbeidsrett, og har utvidet gruppen med flere ressurser det siste året. Blant annet fikk Jørgen Burdal internt opprykk til partner ved nyttår, sier leder for faggruppen på arbeidsrett og partner i Bull, Anette Mellbye.

- Med Kjersti på laget er vi svært godt rustet til å bistå våre kunder og deres behov, legger hun til.

Anette Mellbye, partner i Bull og leder for faggruppen på arbeidsrett.
Anette Mellbye, partner i Bull og leder for faggruppen på arbeidsrett.

Kjersti har jobbet med et bredt spekter av arbeidsrettslige problemstillinger. Blant annet oppsigelser, konflikter, likestillings- og diskrimineringsspørsmål, endringsprosesser og virksomhetsoverdragelser. Hun har dessuten spesialisering på statsansatterett og kollektiv arbeidsrett, deriblant forhandling og tolkning av tariffavtaler.

Flere nye partnere de siste årene

Bull har de siste årene økt både i antall hoder og i omsetning. I inneværende strategiperiode har vi jobbet for å utvide bredden i fagkompetansen på utvalgte områder for å imøtekomme flere av de problemstillingene våre kunder kommer med. Og for å kunne gi enda bedre rådgivning på tvers av fagområder.

Blant annet har vi fått inn nye partnere med solid kompetanse på selskapsrett og transaksjoner, prosedyre, eiendom og bærekraft. Bull har hatt en solid vekst de siste årene.

Med Kjersti på laget har vi en meget kompetent faggruppe på arbeidsrett.

- Vi jobber nå med å konsolidere våre kompetanseområder ytterligere og kunne gi våre kunder best mulig rådgivning. Med innsikt, tillit og engasjement. Med Kjersti på laget har vi en meget kompetent faggruppe på arbeidsrett, sier daglig leder i Bull, Tine Wærsten.

Ikke minst er Kjersti en lagspiller som er opptatt av å spille de rundt seg gode, og å bygge opp under yngre talenter. Det passer veldig godt inn i kulturen hos Bull.

Bred erfaring som advokat og internadvokat

Kjersti kommer fra Wikborg Rein der hun har mange års erfaring. I tillegg har hun jobbet som advokat i Tekna og internadvokat med fagansvar for arbeidsrett i Gjensidigekonsernet.

- Nå ser jeg veldig frem til å bli en del av Bull og bidra til videre vekst her. Bull er et veldig spennende firma, med kjerneverdier som jeg kjenner meg godt igjen i. Så dette er jeg helt sikker på at blir veldig bra, sier Kjersti selv.

- Når det gjelder arbeidsrett som fag, er dette et svært dynamisk fagfelt både grunnet hyppige regelendringer og utviklingen i markedet og teknologien. Dette nødvendiggjør spesialistkompetanse på feltet. Vi ser også at stadig flere arbeidsgivere ser verdien av å diskutere endringer og mulighetsrom med arbeidsrettsadvokatene på et tidlig stadium for å skape gode og riktige prosesser. Dette gjør at vi kommer enda tettere på klienten, og jeg gleder meg til å fortsette dette viktige arbeidet, legger hun til.

Kjersti Borgen er ny partner i Bull.
Kjersti Borgen er ny partner i Bull.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.