NO/EN
Bulls fagområde innen private rettsforhold rangeres av Chambers and Partners High Net Worth
Hjem / Artikler / Bulls fagområde innen private rettsforhold rangeres av Chambers and Partners High Net Worth

Bulls fagområde innen private rettsforhold rangeres av Chambers and Partners High Net Worth

Vi setter stor pris på at mange års arbeid i faggruppen for private rettsforhold har ført frem til flere rangeringer i Chambers innenfor fagområdet Private Wealth Law.
Publisert: 21.07.23

Advokat Randi Birgitte Bull er for tredje år på rad rangert i band 2. I år kan vi også glede oss over at advokat Anne-Sofie Rolfsjord er rangert i band 3.

Vi er også svært stolt over at firmaets faggruppe for private rettsforhold for første gang er rangert.

Dette er et resultat av mange års strategisk arbeid med å bygge opp et sterkt fagmiljø innenfor private rettsforhold. Vi har lyktes i å knytte til oss flere svært dyktige advokater, og sammen utgjør vi nå et av landets sterkeste miljøer innen fagområdet.

Faggruppen har gjennom mange år hatt en bevisst satsing på å bistå klienter med generasjonsskifter. I tillegg til privatrettslige forhold reiser disse også skatte- og avgiftsmessige og selskapsrettslige problemstillinger. Faggruppen har et tett samarbeid med vår skatte- og selskapsrettsavdeling, slik at vi dekker alle aktuelle rettslige problemstillinger.

I tillegg til generasjonsskifter har vi opparbeidet høy kompetanse på skifteoppgjør mellom ektefeller og arveoppgjør mellom arvinger med betydelige verdier og kompliserte problemstillinger. Da blant annet skifte- og arveoppgjør på kryss av landegrensene.

Vi bistår våre klienter både med rådgivning og ved rettslige prosesser. Advokat Randi Birgitte Bull og advokat Anne-Sofie Rolfsjord er også sertifiserte meklere og bistår våre klienter ved både rettsmekling og utenrettslig mekling.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.