NO/EN
Bull styrker seg innen transaksjoner og eiendom
Hjem / Artikler / Bull styrker seg innen transaksjoner og eiendom

Bull styrker seg innen transaksjoner og eiendom

Vegard Øien er ny partner i Bull og blir fremover en sentral ressurs i våre fagmiljøer for transaksjoner og eiendom. Vegards ekspertise innen disse feltene gjør oss enda bedre rustet til å imøtekomme våre kunders behov og styrker Bulls posisjon i markedet.
Publisert: 11.04.23

Fra og med 1. april gikk Vegard Øien inn som partner i Bull. Med sin kompetanse blir han en viktig og verdifull ressurs både på corporate- og eiendomssiden.

- Vegard har over 20 års erfaring med forretningsjuss og har spisskompetanse innen transaksjoner, selskapsrett, kontraktsrett, eiendom og eiendomsutvikling. Vi er veldig glade for at han nå trer inn som partner i Bull, sier daglig leder i Bull, Tine Wærsten.

Vegard har meget god innsikt i transaksjonsfeltet. Han bistår jevnlig med transaksjonsoppdrag både på kjøper- og selgersiden og har oppdrag både innenfor Norge og på tvers av landegrenser.

Han blir også en viktig ressurs inn i Bulls avdeling for fast eiendom med sin kompetanse på området. Spesielt vil han bli sentral i vår videre satsing på den kommersielle siden av eiendomsutvikling.

Vegard har tidligere vært partner i Økland, hvor han blant annet var styreleder frem til 2022. Han har også erfaring fra styreverv i flere andre selskaper.

Stadig økning i antall oppdrag
Bull har de siste årene opplevd en jevn økning i antall og størrelse på oppdrag innen corporatefeltet. Med Vegard styrker vi oss ytterligere på disse områdene, tar en tydeligere posisjon og blir enda bedre rustet til å imøtekomme våre klienters behov.

Vi ser med glede frem til å samarbeide med Vegard og har forventninger om at han vil styrke vårt lag innen eiendom og transaksjoner.

- Vi ser med glede frem til å samarbeide med Vegard og har forventninger om at han vil styrke vårt lag innen eiendom og transaksjoner, sier leder av selskapsrett og transaksjoner i Bull, Erlend Balsvik.

I tillegg til faglig kompetanse har Vegard også viktige egenskaper som mentor og leder og blir en viktig brikke for å løfte frem yngre ressurser hos Bull.

Fulgt Bull med stor interesse
Med Vegard teller Bull totalt 37 partnere. Vegard ser med glede frem til å bidra til Bulls videre vekst.

- Jeg har hatt Bull på radaren en stund, og har fulgt firmaets utvikling med stor interesse. Jeg ser veldig frem til å bli en del av firmaet og bidra til utviklingen videre. Bull er i vekst, har solid fagkompetanse, gode verdier og et sterkt engasjement for både fag og klienter. Den reisen videre gleder jeg meg til, sier Vegard.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.