NO/EN
Bull inviterer til seminarrekke om kunstig intelligens
Hjem / Artikler / Bull inviterer til seminarrekke om kunstig intelligens

Bull inviterer til seminarrekke om kunstig intelligens

Denne høsten får du en unik sjanse til innsikt i muligheter og utfordringer med kunstig intelligens. Vi tilbyr seminarer for både markedsførere, deg som jobber med HR, produktutvikling, eiendom og andre.
Publisert: 20.09.23

Det er økende interesse for kunstig intelligens, og mange har spørsmål om ansvar, rettigheter, retningslinjer, og hvor grensene mellom etikk og juss ligger. For å hjelpe folk med å forstå dette bedre, arrangerer Bull en serie med seminarer om AI denne høsten.

Seminarene vil ledes av advokater fra Bull, sammen med bransjeeksperter. Med detaljkunnskaper om sine fagområder, og med bistand fra eksterne samarbeidspartnere, vil alt ligge til rette for god innsikt i hvordan kunstig intelligens kan brukes positivt, og med minst mulig risiko.

Vil hjelpe norske virksomheter

Initiativtaker for seminarrekken, Kristian Foss, teknologiekspert og partner i Bull, påpeker at AI byr på både utfordringer og muligheter.

- Norske virksomheter har gode forutsetninger for å dra nytte av disse mulighetene, men det er viktig å tenke seg litt om og sørge for at man følger loven. Å gjøre feil kan bli dyrt både i form av omdømmetap og juridiske kostnader. Bull ønsker å hjelpe norske virksomheter med å forstå AI bedre og være bedre forberedt på å få nytte av denne typen teknologi, forteller han.

Kristian Foss, partner i Bull.
Kristian Foss, partner i Bull.

Fokus på flere fagområder

Vi har derfor satt opp seminarer innen ulike fagområder. Nylig hadde vi et fullsatt kurs i samarbeid med Markedsføringsforeningen i Oslo. Her fikk markedsførere innsikt i lov og rett når det kommer til bruk av AI i reklame og kommunikasjon. Framover vil vi tilby lignende kurs for HR, eiendomssektoren, produktutvikling, innovasjon, og andre områder.

Allerede 11. oktober inviterer vi til seminar hvor vår fullmektig Thale C.G. Gjerdsbakk sammen med dataanalytiker Robinda Pandru vil gi grunnleggende innføring i kunstig intelligens. Thale har skrevet masteroppgave om temaet og holdt i vår kurs for Juristenes utdanningssenters store årlige IKT-konferanse om samme tema. Så her blir det store muligheter for unik kunnskap og innsikt.

Les mer og meld deg på seminaret "Slik sikrer du lovlig og rettferdig bruk av AI" den 11. oktober her.

Andre seminarer i serien:

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.