NO/EN
Harald Strømstad blir ny partner i Bull
Hjem / Artikler / Harald Strømstad blir ny partner i Bull

Harald Strømstad blir ny partner i Bull

Det er med stor glede vi kan kunngjøre at vi får inn Harald Strømstad som ny partner i Bull, med spesialisering innen tvisteløsning og prosedyre. Denne strategiske tilveksten vil ytterligere styrke Bulls kapasitet for å kunne yte best mulig tjenester for våre kunder.
Publisert: 17.08.23

Harald Strømstad bringer med seg over 25 års erfaring som forretningsadvokat til Bull, med spesialisering innen tvisteløsning og prosedyre.

Harald har bistått i kompliserte tvister innenfor en rekke rettsområder, og har omfattende erfaring med prosesser for alminnelige domstoler og voldgiftsretten.

Med hans kompetanse på laget styrker vi Bull ytterligere, og sammen med resten av faggruppen på tvisteløsning og prosedyre står vi sterkt rustet til å møte våre klienters behov fremover.

Haralds ekspertise og hans personlige egenskaper passer godt inn i Bulls kultur.

- Vi har en jevn økning av oppdrag som krever både fagkunnskap og gode evner til å gi strategiske råd til våre klienter. Haralds ekspertise og hans personlige egenskaper passer godt inn i Bulls kultur, og vi vet dette blir til glede for våre klienter, sier leder for faggruppen på tvisteløsning og prosedyre, Klemet Gaski.

Vil bidra til veksten

Harald har inntil nylig vært partner i DLA Piper. Foruten tvisteløsning og prosedyre har han også jobbet mye med eiendom.

Jeg opplever Harald som meget sterk både på det kommersielle og det relasjonelle planet.

- Vi ser veldig frem til å få med Harald som partner og kollega hos oss. Jeg opplever ham som meget sterk både på det kommersielle og det relasjonelle planet, sier daglig leder i Bull, Tine Wærsten.

Bull har hatt en kraftig vekst de siste årene i både antall medarbeidere og oppdrag. Fremover er et av målene å jobbe ytterligere for å forsterke de fagområdene vi har, og de arbeidsformene vi er gode på.

- Her vil Harald passe veldig godt inn, legger Tine til.

Ser frem til å bli del av laget

Med Harald teller Bulls tvisteløsningsgruppe 14 partnere. Gruppen er sammensatt av advokater fra ulike fag- og bransjeområder som har mye prosesserfaring innenfor sine spesialfelt, i tillegg til advokater som er sertifiserte meklere. De siste årene har Bull også utvidet antall partnere med møterett for Høyesterett. Med Harald blir teamet ytterligere styrket på kommersielle tvister.

Selv ser han veldig frem til å komme i gang.

Både firmaprofilen og menneskene som jobber der viser tydelig at dette er et firma med mye kompetanse og stort engasjement for jobben de gjør.

- Jeg har fulgt Bulls utvikling de siste årene. Både firmaprofilen og menneskene som jobber der viser tydelig at dette er et firma med mye kompetanse og stort engasjement for jobben de gjør. Jeg gleder meg til å bli en del av dette fremover og bidra til videre utvikling av Bull til glede for våre klienter, sier Harald.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.