NO/EN
Cybersikkerhet til frokost
Hjem / Arrangementer / Cybersikkerhet til frokost

Cybersikkerhet til frokost

Hva gjør du når selskapet ditt blir utsatt for et dataangrep? Bli med på seminar med øvelse.
Når:22 september 2022, 6:30 - 8:30
Hvor: Bull, Universitetsgata 9, 5. et.

Påmeldingsfrist:19 september 2022
Type:Fysisk arrangement
Passer for:Fagfolk og klienter

Du er herved invitert til et annerledes beredskapsseminar. Det er organisert som en øvelse der du helt uforpliktende og med lave skuldre, får diskutere deg gjennom viktige beslutnings- og håndteringselementer knyttet til et scenario som omfatter personvern og informasjonssikkerhet.

Eksperter fra IT-sikkerhetsselskapet Defendable, advokatfirmaet Bull og strategi- og rådgivningsselskapet First House gir veiledning og innspill underveis. I seminaret går vi sammen gjennom et fiktivt, men realistisk dataangrep og hvordan det kan håndteres både fra et teknisk, juridisk og kommunikasjonsmessig perspektiv.

Sikkerhetshendelser er en reell risiko for de fleste norske virksomheter, og risikoen for å bli utsatt for et dataangrep er økende. Det er ikke lenger spørsmål «om» man blir angrepet, men «når». Seminaret vil belyse aktuelle problemstillinger, og målet er at deltakerne sitter igjen med bedre innsikt om hvordan man kan forebygge og håndtere et dataangrep i praksis.

Frokostseminaret er aktuelt for deg som:

  • Vil bli involvert i håndteringen av dataangrep og konsekvensene av det
  • Jobber i en virksomhet som har forretningssensitiv informasjon eller personopplysninger, og kan bli utsatt for dataangrep

Seminaret er gratis.

Arrangører

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.