NO/EN
AI-kurs for ledere
Hjem / Arrangementer / AI-kurs for ledere
AI-strategi - dagskurs for ledere

AI-kurs for ledere

Hvordan kan du få fart på AI-satsingen og legge grunnlaget for en AI-strategi? Kurset er tilpasset ledere som ønsker å forstå hvordan kunstig intelligens kan skape forretningsverdi – og samtidig jobbe innenfor lovverket. Kurset har maksimalt 10-12 deltakere for å sikre tett oppfølging.
Når:23 mai. 7:00 - 13:00
Hvor:Trondheim (se flere kursdatoer i Oslo, Trondheim og Bergen under)
Pris:7900,- per deltaker
Type:Fysisk arrangement
Passer for:Alle

Kurset ledes av Kantegas mest erfarne AI-spesialister, i samarbeid med juridiske eksperter fra Bull advokatfirma.

Kurset er tilpasset ledere som ønsker å forstå hvordan kunstig intelligens kan skape forretningsverdi i egen virksomhet, og som ønsker et grunnlag for å legge en AI-strategi. Vi gjennomgår også det juridiske aspektet og gir deltakerne kunnskap som gjør dem rustet til å ta valg som ikke bryter med regelverket.

Deltagerne blir bedre kjent med AI-landskapet. Vi viser hvordan virksomheten kan utnytte AI og egne data for å skape bedre tjenester, og vi ser på reelle eksempler fra andre virksomheter.

Kursene ledes av Kantegas mest erfarne AI-spesialister, Ph.d og sjefskonsulent Jon Espen Ingvaldsen, og CTO og sjefskonsulent Frode Standal. Bruk og utvikling av AI griper inn i mange regelverk, ikke bare den nylig vedtatte KI-forordningen (AI Act). Vi har derfor med oss eksperter fra Bull Advokatfirma, som vil peke på utfordringer og måter å håndtere disse på uten at man går skoa av seg.

Etter kurset får deltakerne individuell oppfølging med kursholderne for å diskutere problemstillinger og muligheter i deres virksomhet. Oppfølgingsmøtet er på to timer, og er inkludert i kursavgiften.

Kurset koster NOK 7900 per deltaker.

Kursdager:

  • 23. mai, Trondheim
  • 05. juni, Bergen
  • 20. august, Trondheim
  • 28. august, Oslo
  • 04. september, Bergen

Foredragsholdere:

Les mer og meld deg i knappen over, eller her: https://www.kantega.ai/kurs/

Foredragsholdere fra Bull

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.