NO/EN
AI i HR - Muligheter og juridiske utfordringer
Hjem / Arrangementer / AI i HR - Muligheter og juridiske utfordringer
Frokostseminar om AI og HR

AI i HR - Muligheter og juridiske utfordringer

Hvordan kan du bruke kunstig intelligens mest mulig effektivt i rekruttering, talentstyring og resursallokering? Og hva er lov og hva er ikke lov i bruk av AI? Velkommen til forkostseminar med Amesto TOPTEMP og Bull med fokus på AI og HR!
Når:30 november, 7:30 - 9:00
Hvor:Bull, Universitetsgata 9

Type:Fysisk arrangement
Passer for:Alle

Bull og Amesto TOPTEMP inviterer deg til et spennende frokostseminar hvor vi vil utforske noen av de mulighetene og utfordringene kunstig intelligens bringer med seg.

Dette arrangementet er spesielt utformet for HR-fagfolk, jurister, ledere og alle som er interessert i å lære mer om hvordan AI transformerer HR-landskapet, samtidig som vi dykker ned i de viktige juridiske aspektene som må håndteres nøye.

Eksperter fra Amesto TOPTEMP, som allerede har jobbet en stund med bruk og utvikling av kunstig intelligens, vil dele av sine erfaringer og innsikt. Her får du nyttig lærdom om hvordan du kan ta i bruk AI mest mulig effektivt i din arbeidshverdag.

Eksperter innen arbeidsrett, personvern og teknologi fra Bull vil gi deg de beste tipsene for hvordan du kan ta i bruk potensialet i kunstig intelligens uten å bryte loven og ivareta både virksomhetens og ansattes rettigheter.

Vel møtt!

Agenda for seminaret:

Innledning om AI

Vi starter seminaret med en grundig innføring i kunstig intelligens og dens ulike applikasjoner i HR.

Praktisk bruk av AI i HR

Vi vil se på noen eksempler på praktisk bruk av HR og hvordan denne teknologien kan forbedre prosesser og forenkle arbeidshverdagen.

AI og rekruttering

Hvilke hensyn må du ta ved bruk av kunstig intelligens i rekrutteringsprosessen for å sikre en rettferdig prosess?

AI brukt i kontrolltiltak og administrasjon

AI gir store muligheter for å kunne effektivisere arbeidsprosesser og holde kontroll med ansatte. Men hvor effektiv er det faktisk lov å være?

Spørsmål og svar

Foredragsholdere vil bli igjen etter seminaret for å svare på spørsmål.

Arrangører

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.