NO/EN
NYHET: Nå kan du bli techtrainee hos Bull!
Hjem / Artikler / NYHET: Nå kan du bli techtrainee hos Bull!
Ønsker du unik innsikt i teknologi og juss?

NYHET: Nå kan du bli techtrainee hos Bull!

I samarbeid med det norske teknologieventyret AutoStore lanserer Bull en helt ny stilling som techtrainee. En unik mulighet for deg som ønsker eksklusiv innsikt i skjæringspunktet mellom juss og teknologi.
Publisert: 19.01.23

Som techtrainee hos Bull får du jobbe med og lære av noen av Norges fremste advokater innen teknologi. Våre advokater på teknologifeltet er rangert av både Legal 500 og Chambers og er også løftet frem av Finansavisen.

De har opparbeidet seg teknologisk innsikt og kompetanse for å kunne være tett på våre kunder og bistå dem best mulig på det juridiske.

- Vi jobber med noen av Norges mest anerkjente teknologibedrifter. I tillegg følger vi startup-landskapet tett og har samarbeid med noen av landets mest spennende oppstartfirmaer, forteller partner og teknologiekspert Kristian Foss.

Kristian Foss, partner og teknologiekspert hos Bull.
Kristian Foss, partner og teknologiekspert hos Bull.

Du får varierte juridiske oppgaver

Som techtrainee hos Bull får du oppgaver for faktiske kunder, og som kan gi deg best mulig læringspotensial. Oppgavene kan spenne fra skyavtaler og databehandleravtaler til cybersikkerhet.

Du blir en del av et sterkt fagmiljø som jobber med et bredt spekter av problemstillinger innen mange ulike bransjer.

Utplassering hos AutoStore

Stillingen er i samarbeid med teknologibedriften AutoStore. AutoStore er et teknologiselskap som utvikler lager- og distribusjonssystemer, både hardware og software.

Selskapet er pioneren av Cube Storage, et lagersystem á la en Rubiks kube, og har solgt over 1000 systemer verden over. Misjonen deres er å frigjøre plass. Teknologien gir en plassbesparelse på 75 % sammenlignet med tradisjonelle varelagre. AutoStore dominerer verdensmarkedet på dette feltet og er nå i en sterk ekspansjonsfase.

Som techtrainee vil du få muligheten til å jobbe hos AutoStore 1-2 ganger i uken i deres juridiske avdeling.

- Innovasjonskultur står sterkt i AutoStore. Vi har over 1500 patenter og patentsøknader ute relatert til vår kubeteknologi. I fjor alene lanserte vi seks nye produkter, og vi jobber kontinuerlig med innovasjon og utvikling, forteller General Counsel hos AutoStore, Jenny Sveen Hovda.

- Hos oss vil du få erfaring i brytningsfeltet juss og teknologi, og lære mer om hvordan teknologien kommersialiseres ut i markedet. Vi gir folk tillit til å ta modige valg, vi har stor takhøyde og en flat struktur. Her er det gøy og ikke minst utfordrende å jobbe, og vi gleder oss til å få en techtrainee på laget! legger hun til.

AutoStore utvikler lager- og distribusjonssystemer og er verdensledende på sitt område.
AutoStore utvikler lager- og distribusjonssystemer og er verdensledende på sitt område.

Dette er en unik mulighet til å jobbe direkte med teknologien der den utvikles og leveres.

- Kombinasjonen av å jobbe både med et veletablert advokatfirma og ute i feltet hos et vellykket vekstselskap vil gi en trainee innsikt som en vanskelig kan opparbeide seg andre steder, påpeker Kristian.

Både faglig og sosialt utbytte

Som trainee hos oss får du en erfaren advokat som faglig veileder, og en yngre fadder som faglig og sosial sparringspartner gjennom oppholdet. Du følges tett opp underveis. Vi gjennomfører både midtveissamtaler og en avslutningssamtale hvor du også oppfordres til å komme med konkrete tilbakemeldinger til oss.

Du får selvfølgelig også tilgang til alle fasiliteter og er hjertelig velkommen til å delta på faglige og sosiale arrangementer når du er hos oss.

- Som trainee hos Bull har jeg blitt veldig godt ivaretatt. Jeg har fått god faglig støtte til å kunne utvikle meg innen jussen, og fått forsøke meg på en rekke ulike områder. Ikke minst har jeg fått ansvar og muligheter som har medført at jeg har måttet utfordre meg selv. Også er folka hos Bull rett og slett utrolig hyggelige, forteller Kristina Bjørnelykke som har vært fast trainee hos Bull det siste halvåret.

- Jeg gleder meg til å komme på jobb her, og jeg vet at jeg står sterkere i faget etter å ha vært trainee hos Bull, legger hun til.

Kristina Bjørnelykke har vært fast trainee hos Bull det siste halve året.
Kristina Bjørnelykke har vært fast trainee hos Bull det siste halve året.

En traineeperiode hos Bull varer i 4 uker og er lønnet.

Flere muligheter for deg som trainee

I tillegg til techtrainee har Bull også tilbud om kulturtrainee, for deg som vil ha ekstra innsikt i området merkevarerett, immaterialrett og media, kultur og underholdning, og stilling som tradisjonell trainee, som har en bredere tilnærming.

Målet for alle stillingene er å gi deg som student best mulig innsikt i faktiske oppgaver som forretningsadvokat.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med vår HR-leder Trine Haanes. Enten på e-post hl@bull.no eller ring henne på telefon 918 53 986. Du vil også møte Trine på Arbeidslivsdagene i Bergen og Oslo sammen med andre av våre kollegaer.

Her finner du mer informasjon og søknad om stillingen techtrainee.

Her finner du mer informasjon og søknad om stillingen kulturtrainee.

Her finner du mer informasjon og søknad om ordinær traineestilling hos Bull.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.