NO/EN
Ida Westvang blir ny partner i Bull
Hjem / Artikler / Ida Westvang blir ny partner i Bull

Ida Westvang blir ny partner i Bull

1. november har vi gleden av å ønske Ida Westvang velkommen som ny partner i Bull. Ida blir en viktig del av teamet på arv og økonomisk familierett.
Publisert: 31.10.22

Ida blir fremover en sentral ressurs innen arv, dødsboskifte og økonomisk familierett. Hun har spesialisert seg innen familie, arv, skifte og prosedyre og har 12 års erfaring innen disse områdene. Ida har i tillegg nisjekompetanse på vergemål og kognitiv svikt – kompetanse få andre advokater har.

Hun kommer fra stillingen som senioradvokat hos Hjort og har tidligere jobbet som advokat hos Schjødt, Bjørge-Skaaraas & Co og vært en del av skatteavdelingen hos Wiersholm. Ida har også vært dommerfullmektig i Sarpsborg tingrett.

- De siste årene har vi bygget opp et høykompetent team innen økonomisk familierett, arv og dødsboskifte hos Bull. Det merkes også på antall saker vi får inn. Med Ida styrker vi teamet ytterligere, sier faggruppeleder for private rettsforhold, Anne-Sofie Rolfsjord.

Ida har jobbet med problemstillinger rundt alle typer skifter på familierettens område, som ektefelle- og dødsboskifte og generasjonsskifte, økonomisk oppgjør etter samboerforhold og sameieproblematikk. Hun har i alt prosedert opp mot 200 saker for domstolene.

Unik kompetanse på kognitiv svikt og vergemål

Hennes nisjekompetanse på kognitiv svikt og vergemål medfører også at Bull tilegner seg enda større kompetanse på et område få andre kan tilby. Med økende levealder i samfunnet ser vi at dette blir stadig viktigere for våre kunder.

Idas tidligere utdannelse og arbeid som sykepleier gir henne samtidig en ekstra god forståelse og innsikt for å møte personer som står i en vanskelig livssituasjon. Dette er en svært verdifull styrke.

- Med Ida får vi inn faglig kompetanse som medfører at vi står enda bedre rustet til å møte våre klienters behov, understreker Rolfsjord.

Krysskompetanse på eiendomsrett og selskapsrett

Ida har i tillegg betydelig erfaring med eiendoms-, skatt- og selskapsrett.

- Krysskompetanse som dette er nettopp noe vi ser at mange klienter etterspør, for eksempel ved eiendomstransaksjoner i forbindelse med skifte. Ikke minst vil Ida, med sine lederegenskaper, bli svært viktig i jobben vi partnere har med opplæring av yngre ressurser, påpeker Rolfsjord.

Vil bidra til Bulls videre utvikling

Ida er den tredje partneren Bull henter inn i år. Bull har hatt solid vekst de siste årene og har nå totalt 35 partnere. Ida skal være med å løfte Bull videre.

- Bull er et advokatfirma med solid kompetanse, gode verdier og sterkt engasjement for både fag og klienter. Jeg gleder meg til å bli en del av firmaet og bidra til videre utvikling – både for at faggruppen på private rettsforhold skal nå sitt mål om å være Norges beste innen arv-, familie- og skifterett, men også Bull som helhet. Her blir jeg en del av en gjeng med skikkelig dyktige folk og får store muligheter til ikke bare å jobbe med fag, men også til å utvikle meg selv og bli en enda bedre advokat, sier Ida Westvang.

Bulls faggruppe for private rettsforhold består av i alt 13 advokater med spisskompetanse på arv, skifte og formuesplanlegging, hvor flere også har erfaring med selskapsrett, eiendom, skatterett eller immaterialrett. Faggruppen samarbeider tett med spesialister fra Bulls øvrige kompetanseområder som skatt, corporate og fast eiendom.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.