NO/EN
Bull får tre nye rangeringer i Chambers Europe
Hjem / Artikler / Bull får tre nye rangeringer i Chambers Europe
Chambers Europe 2023

Bull får tre nye rangeringer i Chambers Europe

Chambers Europe har offentliggjort sine resultater for 2023, og Bulls advokater mottar ti rangeringer i syv ulike kategorier, som er ny rekord for vårt firma. Det er ekstra gledelig å se at vi får tre helt nye rangeringer!
Publisert: 17.03.23

Bulls advokater leverer et langt større fotavtrykk i Chambers’ rangeringer enn vår størrelse skulle tilsi.

Faggruppen for restrukturering, insolvens og konkurs blir rangert i kategorien «Restructuring/Insolvency». Noe som innebærer en anerkjennelse av denne gruppens målrettede arbeid med norske og internasjonale insolvensrelaterte saker.

Gruppen ledes av Kristoffer Aasebø, og andre partnere på teamet er Klemet Gaski, Thomas Berg Nordahl og Anne Helsingeng. Sistnevnte beholder også sin sterke rangering innenfor Gransking og compliance.

- Dette er veldig gøy. Og en viktig bekreftelse av at Bulls fokus på faglig kvalitet og vårt solide internasjonale nettverk er blitt lagt merke til.

- Dette er veldig gøy. Og en viktig bekreftelse av at Bulls fokus på faglig kvalitet og vårt solide internasjonale nettverk er blitt lagt merke til. Stor takk til alle klienter i Norge og utenlands som har løftet oss frem. Dette gjør det ekstra engasjerende og moro å gjøre en god jobb videre, sier Kristoffer Aasebø, leder av fagområdet, som selv også har fått en ny, individuell rangering.

Kristoffer Aasebø, faggruppeleder for restrukturering, insolvens og konkurs, kan glede dseg over både ny rangering for faggruppen og egen individuell rangering.
Kristoffer Aasebø, faggruppeleder for restrukturering, insolvens og konkurs, kan glede dseg over både ny rangering for faggruppen og egen individuell rangering.

Individuell rangering i to kategorier

Samtidig får Kristin Haram Førde rangering i den nyopprettede kategorien «TMT: Data Protection». Denne kommer i tillegg til individuell rangering i kategorien «TMT: Information Technology» som hun også beholder.

- Med rangering innen både teknologi og personvern bekreftes virkelig den unike tverrfaglige kompetansen Kristin har, sier daglig leder i Bull, Tine Wærsten.

- Gode resultater kommer ikke av seg selv. Det er gjort en solid jobb over tid, og vi klarer å levere faglige råd og tjenester av høy kvalitet, både fra advokatene våre og øvrige medarbeidere.

- At vi i tillegg til å beholde tidligere rangeringer nå kommer inn med tre helt nye viser at Bull som firma gjør veldig mye rett.

- At vi i tillegg til å beholde tidligere rangeringer nå kommer inn med tre helt nye viser at Bull som firma gjør veldig mye rett. Det er jeg glad for å se, påpeker hun.

Daglig leder i Bull, Tine Wærsten, sier resultatene fra Chambers Europe viser at Bull gjør mye rett.
Daglig leder i Bull, Tine Wærsten, sier resultatene fra Chambers Europe viser at Bull gjør mye rett.

Kompetanse på fag og samarbeid

I kundesitatene som er gjengitt av Chambers fremheves både kompetanse og samarbeidsevner hos våre advokater.

- Jeg synes det ekstra hyggelig at kundesitatene Chambers har hentet inn bekrefter at vi beholder den personlige kontakten og setter oss inn i klientenes behov. Det er blant annet dette som medfører at vi kan gi praktisk juridisk rådgivning som gir verdi, legger Tine til.

Ti rangeringer i syv kategorier

I tillegg til de tre nye beholder Bull samtlige tidligere rangeringer. Til sammen har vi da syv individuelle rangeringer og tre rangeringer av faggrupper.

Rangeringene i Chambers Europe 2023 er som følger:

Kategori: Corporate Compliance & Investigations

  • Anne Helsingeng

Kategori: Intellectual property

  • Bulls faggruppe på immaterialrett og markedsføringsrett

Kategori: Restructuring/Insolvency

  • Kristoffer Aasebø
  • Bulls faggruppe på restrukturering, insolvens og konkurs

Kategori: TMT

  • Bulls fagområder innen teknologi, media og underholdning

Kategori: TMT: Data Protection

  • Kristin Haram Førde

Kategori: TMT: Information Technology

  • Kristian Foss
  • Kristin Haram Førde
  • Stian Sørensen Schilvold

Kategori: TMT: Media

  • Jan Morten Evertsen

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.