NO/EN
Bli med på årets mest interessante konferanse om personvern!
Hjem / Artikler / Bli med på årets mest interessante konferanse om personvern!
Alpine Privacy Days

Bli med på årets mest interessante konferanse om personvern!

I mars 2024 inviterer vi igjen til Europas kanskje mest spennende personvernkonferanse, i hjertet av de sveitsiske alper!
Publisert: 10.11.23
Alpine Privacy Days got the experts, the location and the atmosphere!

Dette var en av de entusiastiske tilbakemeldingene som kom etter forrige Alpine Privacy Days, da noen av Europas ledende eksperter samlet seg i de sveitsiske alper for å diskutere, utveksle erfaringer og kanskje finne løsninger på noen av utfordringene en møter for personvernet i Europa.

Alpine Privacy Days er et personvernsseminar som arrangeres i fellesskap mellom Bull advokatfirma og det sveitsiske advokatfirmaet MLL Legal.

- Fjorårets seminar var en stor suksess. Og vi merker allerede pågangen til årets arrangement. Vi gleder oss stort til å samle folk igjen, sier Kristian Foss, partner i Bull og en av initiativtakerne bak Alpine Privacy Days.

Kristian Foss, partner i Bull.
Kristian Foss, partner i Bull.

Store navn på konferansen

I fjor stod avtaleverket for overføring av data mellom EU og USA på agendaen (DPF). Alica Vekeman, som var med å fremforhandle avtalen på vegne av EU-kommisjonen, var en av foredragsholderne.

Alpine Privacy Days 2023.
Alpine Privacy Days 2023.

Vi fikk også innsikt fra blant annet personvernnestor Chris Docksey fra European Court of Human Rights, Leonardo Cerverea-Navas, direktør for det europeiske personvernrådet og Emerald De Leeuw-Goggin, personvernansvarlig hos Logitech for å nevne noen.

- Vi jobber nå for, om mulig, å sette sammen et enda mer interessant program for årets samling. Kunstig intelligens er selvfølgelig et svært aktuelt tema. Men på personvernfronten og for nærliggende temaer er det mye interessant som skjer for tiden, forteller Lucas Bühlmann, partner hos MLL Legal.

Lucas Bühlmann, MLL Legal.
Lucas Bühlmann, MLL Legal.

Gode diskusjoner med lave skuldre

Et av målene med konferansen er å legge til rette for kunnskapsdeling med lave skuldre mellom deltakere og innledere i en uformell atmosfære. For å bevare formatet er det begrenset antall plasser på Alpine Privacy Days. Så det kan være lurt å sikre seg en plass allerede nå.

- Dette er en unik mulighet til å komme tett på og samarbeide med flere av nøkkelpersonene som utvikler europeisk personvernlovgivning. Det blir dager fylt med presentasjoner, workshops, spennende samtaler og nettverksbygging. Det hele omgitt av de spisse alpefjellene Zuoz er omgitt av. Her blir det også gode muligheter for å forlenge oppholdet og teste ski, kjelke eller spa for dem som ønsker det, påpeker Kristian.

- De som er tidlig ute kan dra nytte av vårt early bird-tilbud. Så det er ingen grunn til å vente, legger Lucas til.

For mer informasjon og påmelding se alpineprivacydays.net. Programmet vil oppdateres fortløpende den kommende tiden.

Alpine Privacy Days 2023
Alpine Privacy Days 2023

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.