NO/EN
Årets beste konferanse for personverneksperter?
Hjem / Artikler / Årets beste konferanse for personverneksperter?
Personvern:

Årets beste konferanse for personverneksperter?

I mars inviterer vi til årets kanskje mest spennende personvernkonferanse. I hjertet av de sveitsiske alper!
Publisert: 27.01.23

8. – 10. mars arrangerer Bull sammen med Signatu og MLL Legal (Zurich) igjen Alpine Privacy Days i Zuos, Sveits.

Fjorårets arrangement ble en stor suksess, og i år har vi kanskje enda mer spennende program for deg som jobber med personvern.

Personvern, nye kontakter og de sveitsiske alper. Alpine Privacy Days har en unik kombo!
Personvern, nye kontakter og de sveitsiske alper. Alpine Privacy Days har en unik kombo!

Årets mest spennende talere?

Alisa Vekeman, policy officer i EU-kommisjonen som har jobbet med å fremforhandle avtalen om dataoverføring melom EU og USA kommer for å gi førstehåndskunnskap om det nye avtaleverket.

Odia Kagan fra amerikanske Fox Rotchild LLP tar turen for å fortelle hva du faktisk trenger å vite om amerikanske personvernsregler og Christopher Docksey, forfatter og æresdirektør Det europeiske datatilsynet (EDPS) vil gi et innblikk i balansegangen mellom GDPR, myndighetsovervåkning og yttringsfrihet og retten til å bli glemt.

I tillegg kommer mange flere kjente stemmer fra personvernsmiljøet. Blant annet professor Lee Bygrave fra Universitetet i Oslo og Tobias Judin, ansvarlig for internasjonal seksjon ved det norske Datatilsynet.

Kunnskap og nettverksbygging

- Dette er en unik mulighet til å komme tett på og samarbeide med flere av nøkkelpersonene som utvikler Europeisk personvernlovgivning. Det blir dager fylt med presentasjoner, workshops, spennende samtaler og nettverksbygging. Det hele omgitt av de spisse alpefjell Zuoz er omgitt av. Så her blir det også gode muligheter for å forlenge oppholdet og teste skiferdighetene for dem som ønsker det, påpeker Kristian Foss, personvernekspert hos Bull og en av arrangørene av konferansen.

Kristian Foss, partner og ekspert på teknologirett og personvern.
Kristian Foss, partner og ekspert på teknologirett og personvern.

- Denne kombinasjonen av fantastisk natur og muligheten til å bli kjent med noen av de mest sentrale personvernsaktørene i verden i dag vil du vanskelig kunne få andre steder. Så er det en konferanse du som jobber med personvern bør få med deg i år, så er det Alpine Privacy Days, legger han til.

Om du kunne tenke deg å bli med på kanskje årets beste konferanse for personvernseksperter, vil lese mer om talerne, eller er nysgjerrig på mer informasjon så finner du det på nettsiden:

www.alpineprivacydays.net

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.