NO/EN
Hvordan sikre en god og ryddig prosess ved oppsigelser?
Hjem / Arrangementer / Hvordan sikre en god og ryddig prosess ved oppsigelser?
Seminar: Oppfølging av ansatte og avslutning arbeidsforhold

Hvordan sikre en god og ryddig prosess ved oppsigelser?

Velkommen til gratis frokostseminar hos Bull advokatfirma med fokus på gode og ryddige oppsigelsesprosesser.
Når:26 oktober 2023, 6:30 - 8:00
Hvor:Bull, Universitetsgata 9

Frokost og kaffe serveres fra 08:00. Presentasjonen starter klokken 08:30.

Seminaret er gratis. Begrenset antall plasser.

Begge foredragsholderne vil være til stede i etterkant av seminaret for henvendelser og spørsmål.

Nylig kunne vi lese i DN at 1000 ledere har blitt forespurt om deres største feil. Og det som peker seg ut er feilansettelser. Videre svarer også veldig mange at de venter for lenge med å gjøre noe med problemene som oppstår. En mulig oppsigelse knyttet til arbeidstakers forhold vil ofte kunne være en krevende oppgave for arbeidsgiver, og en belastende prosess for arbeidstaker.

Uansett årsak er det viktig å forstå det juridiske og praktiske rammeverket som gjelder, før en oppsigelsesprosess iverksettes. Bull advokatfirma inviterer til et frokostseminar hvor vi gir praktiske råd for å håndtere oppsigelser eller avtaler om avslutning på en profesjonell, ryddig, og lovlig måte.

Vår erfaring innen arbeidsrett omfatter mange ulike krevende personalsaker, herunder samarbeidsproblemer på arbeidsplassen, oppfølging av manglende arbeidsprestasjoner hos ansatte og langvarig sykefravær.

I dette frokostseminaret deler vi noen av våre erfaringer for å gi deg bedre innsikt i regelverket og hvordan dette burde benyttes i konkrete saker. Vår erfaring er at kunnskap om regelverk og prosess kan bidra til å dempe konfliktnivået og belastningene som ofte kan følge med disse personalsakene.

Agenda:

I løpet av seminaret vil vi blant annet gjennomgå følgende tema:

Saksbehandling ved oppsigelser: Vi vil gi deg en klar veiledning om hvordan du skal håndtere oppsigelsesprosessen på en forsvarlig måte, og sikre at grunnlaget for oppsigelsen er i samsvar med loven.

Sykefravær som oppsigelsesgrunn: Vi vil belyse når det er saklig grunn til oppsigelse ved høyt eller hyppig sykefravær, og hvordan du kan navigere i denne utfordrende situasjonen.

Mangelfulle arbeidsprestasjoner: Vi vil diskutere når mangelfulle arbeidsprestasjoner gir saklig grunnlag for oppsigelse, og hvordan du kan dokumentere og håndtere slike tilfeller på en rettferdig måte.

Siste nytt fra domstolene: Vi vil se på nyere rettspraksis og gi praktiske eksempler fra stillingsvernssaker for å holde deg oppdatert.

Praktiske råd og huskeliste: Vi vil dele en nyttig huskeliste med fem viktige punkter som alle med ansvar innen HR eller ledelse bør være kjent med.

Dette seminaret er relevant for alle arbeidsgivere, HR-personell, ledere og andre som ønsker å forstå de juridiske og praktiske aspektene ved oppsigelsesprosesser bedre.

Bli med oss for en informativ frokost med innsikt, diskusjon og muligheten til å stille spørsmål.

Arrangører

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.