NO/EN
God jul fra oss i Bull!
Hjem / Artikler / God jul fra oss i Bull!

God jul fra oss i Bull!

Kjære alle sammen,
Publisert: 23.12.22

2022 er snart over. Og for et år det har vært etter at vi landet i nye lokaler i Tullinkvartalet på tampen av 2021! Ikke bare har vi hatt en solid klientvekst, men også fått med oss 17 nye medarbeidere på Bull-laget. Dette gjør at vi må utvide antall arbeidsplasser i lokalene våre allerede fra senvinteren av. I løpet av 2022 har vi også lansert nye nettsider, fått på plass et splitter nytt kundeonboardingssystem og jeg ble ansatt som daglig leder fra august av.

Det hender at jeg får spørsmål om det er krevende å være daglig leder for en etter hvert relativt stor gjeng forretningsadvokater. Innimellom ja, men først og fremst er det en utrolig meningsfull, utviklende og interessant jobb. Og jeg er kjempestolt!

Stolt over å jobbe sammen med så mange superdyktige og engasjerte kolleger som brenner for faget sitt og for å gjøre en best mulig jobb for klientene våre, og som har Bulls verdisett som sitt kompass i arbeidshverdagen. Stolt over at stadig flere ønsker å bruke Bull som sin juridiske rådgiver og jobbe sammen med oss. Stolt over at vi hvert år gjør det litt og litt bedre på norske og internasjonale rangeringer og at stadig flere kjenner til oss. Stolt over at vi stadig blir bedre på intern karriereutvikling, og at mange har lyst til å bli våre kollegaer. Og stolt over at vi fortsetter å bidra til en mer transparent, likestilt og mangfoldig advokatbransje.

Jeg kunne ha skrevet langt og mye – men her er et lite utvalg av årets høydepunkter:

  • Vi fikk etablert bærekraft og sirkulær økonomi som nytt område i Bull, med Cathrine Hambro som ekspert og spydspiss. Vi gleder oss til å dele mer om dette i 2023.
  • Bulls eiendomsteam ved Kjersti Cecilie Jensen og Norsk Eiendom vant en viktig og prinsipiell sak da Borgarting lagmannsrett slo fast at Oslo kommunes veikrav – en praksis som kommunen har ført i over 20 år – er ugyldig. Avgjørelsen får følger for mange, og flere erstatningssaker skal behandles i domstolene i 2023.
  • Entreprise- og skatteteamene våre ble rangert hos det internasjonale rangeringsbyrået The Legal 500. Og senioradvokat, og partner fra 1. januar 2023, Jørgen Burdal fikk individuell omtale i kategorien Arbeidsrett.
  • Bull kom på Topp 3 listen i den nye kategorien «Media, Kultur og Sport» i Finansavisens årlige advokatundersøkelse.
  • Vårt corporateteam har fortsatt fremgangen, og opplevd en omsetningsvekst i 2022 på 24%. Fra 1. januar 2023 blir de et enda sterkere partnerlag med Elisabeth Hoffmanns internopprykk.
  • Vi lanserte Alpine Privacy Days, Bulls Eiendomsdager, Transaksjons-workshop for jusstudenter og har hatt vår første livepodkast med høyt engasjement.
  • Advokatforeningens Talentpris kom, på tredje nominasjonen, hjem til Bull da partner og leder av faggruppen for private rettsforhold, Anne-Sofie Rolfsjord, ble tildelt prisen som «Årets prinsipal». Og vi kommer ikke unna å nevne Anne-Sofies rolle som folkeopplyser i NRK-serien «Arveoppgjøret» på vårparten.
  • Podkasten Null Bull§hit lanserte sin tredje sesong med hele 16 000 lyttere i løpet av 2022.
  • Vi avrundet året med presentasjon fra vår samarbeidspartner Amnesty og deres arbeid for menneskerettigheter, og en egen innsamling av gaver til Ukraina igangsatt på initiativ av gode kollegaer. Det varmer – og engasjement nytter!

Jeg ser frem til et minst like begivenhetsrikt 2023. Vi er klare til å hjelpe både nye og eksisterende kunder med det 2023 måtte by på, men vil frem til det ønske alle kunder, samarbeidspartnere og andre en riktig god jul og et godt nyttår fra alle oss i Bull.

Med vennlig hilsen,
Tine Wærsten
Daglig leder

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.