NO/EN
Corporate-teamet rykker opp i The Legal 500 2021
Hjem / Artikler / Corporate-teamet rykker opp i The Legal 500 2021

Corporate-teamet rykker opp i The Legal 500 2021

I årets utgave av The Legal 500 har Bulls Corporate-team nå tatt et ytterligere steg på rangeringslisten i kategorien Commercial, Corporate and M&A, etter å ha blitt rangert for første gang i 2019. Transaksjons- og selskapsrettsområdet i Bull har hatt en jevn vekst de siste årene, og i 2020 økte omsetningen med drøye 26 %.
Publisert: 16.04.21

Corporate-teamet klatrer til en Tier 3-rangering dette året, og i tillegg får fire av våre advokater på området også en individuell anbefaling: Eivind Bergo-Eriksen, Erlend Balsvik, Bjarte Bogstad og Stian Sørensen Schilvold.

Om teamets arbeid sier kundene blant annet:

  • ‘Highly skilled, very experienced and easy to work with.’
  • ‘Lead partners have highly relevant networks bringing in the resources needed to speed up the process, and the leadership skill to put it all together for the whole run.’
  • ‘They demonstrate willingness to really understand our uniqueness and diversification so that the effort put into the whole process becomes worthwhile.’

Saloume Djoudat, som tok over som leder av faggruppen for Selskapsrett og Transaksjoner etter Eivind Bergo-Eriksen i fjor høst, er veldig fornøyd med årets opprykk.

Det har vært utrolig moro å være en del av den utviklingen vi har hatt innenfor transaksjoner og M&A de senere årene, og ikke minst at vi sammen klarte å få til en så god vekst i fjor, forteller hun.

Jeg er skikkelig stolt av teamet mitt, Saloume Djoudat, partner og faggruppeleder Selskapsrett og Transaksjoner

Med våre nyrekrutteringer på skatt har vi enda bedre forutsetninger for å levere helhetlig innenfor corporate-feltet fremover, fortsetter hun.

Bull er rangert i seks kategorier i The Legal 500:

  • Insurance (Tier 2)
  • Intellectual Property (Tier 2)
  • TMT (Tier 2)
  • Commercial, Corporate and M&A (Tier 3)
  • Public Procurement (Tier 3) og
  • Employment (Tier 4).

I tillegg er i alt 20 advokater anbefalt individuelt, hvorav to «Leading Individuals», Runar Hansen på Insurance og Andreas Wahl på Public Procurement, og det er flere nye innen Corporate, IP og TMT.

Mer om årets resultater kan du lese her.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.