NO/EN
Bull har mer enn doblet omsetningen på fem år
Hjem / Artikler / Bull har mer enn doblet omsetningen på fem år
God vekst i Bull

Bull har mer enn doblet omsetningen på fem år

2023 ble et godt år for Bull med jevnt tilfang av saker innenfor alle fagområder. Vi har blitt betydelig flere ansatte og fortsetter vår langsiktige plan om å bygge robuste fagmiljøer.
Publisert: 14.05.24

Vi er godt fornøyde med 2023, sier vår leder Tine Engstrøm Wærsten i et intervju med AdvokatWatch (les saken her).

Tross økonomisk usikkerhet og mange eksterne faktorer som også påvirket oss her i Norge, opplevde vi et godt oppdragstilfang. Bull hadde et jevnt tilfang av saker innenfor alle fagområder i fjor, både fra eksisterende og nye kunder. 

I fjor tok vi også imot 13 nye kolleger, deriblant nye partnere på tvisteløsning, teknologi og kunstig intelligens, arbeidsrett og corporate.

Vi har også stor tro på at også 2024 blir et godt Bull år. Vi har startet implementeringen av vår nye strategi, og fortsetter vår langsiktige plan om å bygge robuste fagmiljøer. Hittil i år har vi blitt ytterligere ni ansatte, hvorav fire av disse er tilbake etter permisjon. Med dette har vi styrket oss innenfor skatt, logistikk og transport, restrukturering, insolvens og konkurs samt IP /teknologi.

Bull skal være et fullservice advokatselskap som leverer tjenester med høyt faglig nivå basert på innsikt, tillit og engasjement!

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.