NO/EN
Bull flytter til Universitetsgata 9
Hjem / Artikler / Bull flytter til Universitetsgata 9

Bull flytter til Universitetsgata 9

Mandag 1. november flytter Bull til nye lokaler i det nye Tullinkvartalet. Her skal vi fortsette å bygge fremtidens advokatfirma i lokaler som legger enda bedre til rette for samhandling, kompetansedeling og sosialisering.
Publisert: 27.10.21

Dynamisk og mangfoldig område

Etter 16 år på Solli Plass flytter Bull til nye og moderne lokaler i Universitetsgata 9. Her vil vi ha arbeidsplasser i hele 6. etasje og møtesenter i deler av byggets 5. etasje. Bygget er et av flere prosjekter i oppgraderingen av Tullinkvartalet, som får et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – business, kunnskap og teknologi. Som naboer får Bull blant annet nye juridiske fakultet og innovasjons- og teknologihuset Rebel. Hele kvartalet åpnes opp med passasjer og gatetun fra Kristian Augusts gate til Universitetsgata, Pilestredet og St. Olavs gate, hvor det også blir restauranter og forretninger.

Dette blir et av de mest dynamiske områdene i Oslo sentrum! Vi gleder oss skikkelig til å komme i hus. Med full gjenåpning i høst, var timingen for flyttingen perfekt, Tine Wærsten, COO
Slik ser Tullinkvartalet ut fra luften
Slik ser Tullinkvartalet ut fra luften

Fleksible arbeidsplassløsninger

Flytteprosessen startet for drøye to år siden, og en arbeidsgruppe med medarbeidere på tvers av hele firmaet har vært med på å definere hva som skulle være fremtidens arbeidsplassløsning for Bull. Som en del av arbeidet var gruppen på befaring hos andre firmaer for å få ideer og inspirasjon.

Det er jobbet mye med å lage en tydelig retning for prosjektet både når det gjelder arbeidsplassløsninger, møtet med klientene, funksjoner og profil.

Lokalene skal si noe om hvem vi er og understøtte strategien, verdiene våre og kulturen vi ønsker å ha.

I de nye lokalene legges det til rette for både sosialisering og å kunne arbeide i fred og ro, alene eller sammen med andre, gjennom en kombinasjon av aktivitetsbaserte løsninger, cellekontorer og åpne plasser. Det blir flere interne møterom, fleksirom og prosjektrom. På Tullin skaper vi en mer dynamisk og fleksibel arbeidsplass som er bedre tilpasset morgendagens behov. Kontoret skal være et sted hvor medarbeiderne våre skal både ønske og like å oppholde seg. Målet er å øke samarbeidet og kompetansedelingen innad i og på tvers av de ulike kompetanseområdene, og ikke minst med klientene og studentene, fortsetter Tine.

Klienter og studenter skal inviteres inn

Universitetsgata 7-9 er tegnet av danske Cubo arkitekter for Entra ASA, og prosjektet har som mål å romme «morgendagens kontor». Interiørkonseptet i Bulls lokaler er laget av IArk. IArk står bak flere kjente interiørkonsepter, blant annet Pressens Hus i Oslo og Media City i Bergen.

Det valgte interiørkonseptet for lokalene signaliserer Bulls tydelig engasjement for norsk design, miljø og teknologi, som skiller seg ut fra mengden.

Både byggets funksjoner og interiøret bidrar til at vi får synliggjort kulturen vår.

I møtesenteret i 5. etasje får Bull dobbelt så stor møteromskapasitet sammenlignet med dagens situasjon, og det er lagt vekt på at det skal være imøtekommende og hyggelig, samtidig som det skal ivareta diskresjon. I tillegg er det valgt smarte teknologiske løsninger som også skal gi et bedre og mer effektivt samarbeid med klienter og samarbeidspartnere.

Med store flerbruksrom, både i møteromsavdelingen i 5. etasje og internt i 6. etasje, får vi gode møteplasser hvor vi kan invitere til både klient- og studentseminarer og interne arrangementer. Det ser vi frem til, forteller Tine.

Reduserer miljøavtrykket

Det nye bygget i Universitetsgata sertifiseres med BREEAM-NOR Excellent og Energiklasse A. Prosjektet for Tullinkvartalet har lagt stor vekt på forholdet til verneverdig bebyggelse, miljø og fleksibilitet, og kombinerer innovasjon, bærekraft og ivaretakelse av historiske linjer. I tillegg skal det være et foregangsprosjekt for universell utforming og tilgjengelighet, med en ambisjon om at alle skal ha likeverdig mulighet til å bruke bygget. Prosjektets bærekraft- og miljøfokus hjelper oss også til å redusere vårt eget miljøavtrykk.

Kombinasjonen av innovasjon og tradisjon passer Bulls lange historie fra 1864 godt.

Vi har levd lenge, men skal fortsette å være foran, avslutter Tine.

Vi gleder oss til å invitere dere på besøk!

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.