NO/EN
AI i praksis: Produktutvikling & Marketing i lovlige rammer!
Hjem / Arrangementer / AI i praksis: Produktutvikling & Marketing i lovlige rammer!
Frokostseminar:

AI i praksis: Produktutvikling & Marketing i lovlige rammer!

Ønsker du å ta produktutvikling og markedsføring til neste nivå ved å innføre kraften av kunstig intelligens? Lurer du på hvor du skal starte og hvordan du skal sikre at du har loven på din side? Ikke minst hvordan du skal kunne ivareta dine egne rettigheter i møte med kunstig intelligens? Da bør du markere 9. november i kalenderen din!
Når:9 november, 7:30 - 9:00
Hvor:Bull, Universitetsgata 9

Type:Fysisk arrangement
Passer for:Alle

Vi er i en tidsalder hvor AI er mer enn bare en trend - det er en revolusjon som endrer måten vi tenker, jobber og markedsfører på. Å navigere i denne nye verden kan virke utfordrende, men det er her Oschlo, Skavl og Bull Advokatfirma kommer inn.

download icon
Rettferdighet i algoritmens tidsalder

Både Oschlo og Skavl, kjent for å være i forkant av AI-revolusjonen, vil dele sine innsikter og erfaringer. De har utforsket AI's potensial, ikke bare i produktutvikling, men også i markedsføringsstrategier. På seminaret vil Oschlo demonstrere ekte brukstilfeller fra begge domener, vise hvordan de har integrert AI i deres arbeidsflyt, og gi deg konkrete trinn for å gjøre det samme.

Og for å sørge for at du trygt navigerer i AI-verdenen, vil Bulls dyktige teknologiadvokater gi en dypdykk i de juridiske aspektene av AI. De vil veilede deg gjennom nåværende lover, potensielle fremtidige endringer, og hvordan du kan sikre at din bruk av AI er både innovativ og i samsvar med regelverket.

Klar for å omfavne fremtiden av produktutvikling og markedsføring med AI? Vi sees på seminaret!

Arrangører

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.