NO/EN
Styrker teamet med ny partner på restrukturering og insolvens
Hjem / Artikler / Styrker teamet med ny partner på restrukturering og insolvens
Mira Levánd Bergsland ny partner i Bull

Styrker teamet med ny partner på restrukturering og insolvens

Vi er veldig glade for at Mira Levánd Bergsland blir en del av partnerskapet i Bull fra 1. februar i år. Mira bringer med seg solid erfaring på restrukturering, insolvens og konkurs, i tillegg til eiendomsrett.
Publisert: 01.02.24

Ledende på insolvensfeltet
Mira har over ti års erfaring med gjennomføring av komplekse restruktureringer og refinansieringer av selskaper, og administrering av konkursboer. Dette inkluderer sikring av kreditorinteresser, insolvensrettslig rådgivning til selskaper, finansieringsselskaper og banker. Hun har også jobbet med rekonstruksjoner etter rekonstruksjonsloven og utenrettslig restrukturering av selskaper som enten er, eller er i ferd med å bli insolvente.

- Mira er en av de ledende yngre advokatene innenfor insolvensfeltet og har allerede opparbeidet seg stor anerkjennelse i bransjen og respekt blant kolleger. Hun vil gjøre oss enda bedre rustet til å bistå i komplekse restruktureringer, samt at vi utvider tjenestetilbudet vårt til banker og finansinstitusjoner, sier Kristoffer Aasebø, partner og leder av faggruppen for insolvens, restrukturering og konkurs i Bull.

Bulls team på restrukturering og insolvens ble rangert for første gang i Chambers Europe 2023. En viktig anerkjennelse av gruppens målrettede arbeid med norske og internasjonale insolvensrelaterte saker de senere årene.

- Med Mira har vi sikret oss en langsiktighet i kompetansebyggingen på dette fagområdet i Bull, fortsetter han.

Styrker også eiendomskompetansen
Mira bringer også med seg kompetanse på fast eiendom. Her har hun jobbet med både eiendomsrettslige problemstillinger og eiendomstransaksjoner. Dette omfatter blant annet bistand med due diligence gjennomganger, utarbeidelse av bud og kjøpekontrakter og tomtefesterett, husleierett og plan- og bygningsrett, leiekontrakter, tvangsfravikelser og seksjonering.

Bulls eiendomsavdeling kan vise til en solid utvikling det siste året og hadde også flere nye rekrutteringer i fjor.

Ønsker å hjelpe klienter med å navigere riktig i urolige tider
Mira kommer fra Wikborg Rein, der hun har vært i flere år. Hun har også jobbet som dommerfullmektig i Oslo tingrett.

- Jeg er veldig glad for å bli en del av Bulls sterke fagmiljø på insolvens, restrukturering og konkurs. I 2023 så vi at det var en kraftig økning i virksomheter med betalingsproblemer og likviditetsmessige utfordringer, en trend som ser ut til å fortsette. Jeg ser frem til å bistå klienter med å navigere rett i disse urolige tidene, med et sterkt, og for meg nytt, team i ryggen, sier Mira Levánd Bergsland.

Noen vil kanskje også huske at Mira var gjest i andre sesong av Bulls podkast om likestilling og mangfold i advokatbransjen, Null Bull§hit, hvor hun snakket om hvordan et mentorforhold fungerer.

- Det betyr mye for meg at jeg kommer til et miljø som verdsetter personlige egenskaper like mye som de faglige. Verdiene til Bull appellerer til meg, og den høye kvinneandelen på toppnivå er noe jeg også setter høyt, avslutter hun.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.