NO/EN
Cathrine Hambro blir ny styreleder i Bull
Hjem / Artikler / Cathrine Hambro blir ny styreleder i Bull

Cathrine Hambro blir ny styreleder i Bull

Cathrine Hambro tar over som styreleder i Bull etter Klemet Gaski.
Publisert: 10.05.24
Det er veldig spennende å bli valgt som styreleder i Bull. Som medlem i styret under Klemet Gaskis solide ledelse, vil jeg gjerne takke ham for god jobb! Jeg ser frem til å bidra til at Bull fortsetter å være rå på kunnskap, har sterkt samarbeid og solide leveranser, sammen med alle mine kolleger og selskapets ledelse.

Som AdvokatWatch skrev i sin artikkel 08.05.24, blir hun dermed den første kvinnelige styrelederen i Bull sin 160-årige historie. Om dette sier Cathrine: «At Bull får sin første kvinnelige styreleder samme år som firmaet runder 160 stolte år, er et illustrerende bilde på langsom utvikling i en bransje som har vært mannsdominert. Likevel er det først og fremst tilfeldig. Vi er mange kvinner (og menn) i Bull, og kunne hatt kvinnelig styreleder for mange år siden, hvis det var et mål i seg selv».

Cathrine Hambro kom som partner til Bull i 2022, og har tidligere vært partner i Schjødt og Wahl-Larsen. Hun har lang erfaring og spesialkompetanse på bærekraft og sirkulærøkonomi, industri, avfallsbransjen, samt prosedyre og tvisteløsning.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.