NO/EN
Bull får inn spesialkompetanse på kunstig intelligens
Hjem / Artikler / Bull får inn spesialkompetanse på kunstig intelligens
Christian Bendiksen ny partner i Bull

Bull får inn spesialkompetanse på kunstig intelligens

Vi har gleden av å ønske Christian Bendiksen velkommen som ny partner i Bull. Christian kommer inn med nisjekompetanse på kunstig intelligens.
Publisert: 03.10.23

Christian Bendiksen kommer inn som ny partner i Bull fra og med 1. oktober. Christian har over 20 års erfaring som advokat, 10 av dem spesialisert innen ulike former for kunstig intelligens, hvor han har arbeidet med kontraktsregulering av tilgang til data og ferdige systemer.

Han har også bred erfaring med internasjonale teknologikontrakter, som engelsk solicitor og fransk mastergrad har han bistått franske og engelske teknologiselskaper, samt norske bedrifter som forhandler mot slike i en årrekke.

Christian har jobbet med ulike rettslige aspekter ved bruk av kunstig intelligens i mange år allerede, og kan både jussen og teknologien svært godt.

- Vi er veldig glade over å få inn Christian som ny partner. Christian har jobbet med ulike rettslige aspekter ved bruk av kunstig intelligens i mange år allerede, og kan både jussen og teknologien svært godt. Med Christian styrker vi derfor vår posisjon i dette markedet betraktelig, sier daglig leder i Bull, Tine Wærsten.

- Ikke minst ser vi frem til å få inn Christian som kollega. Han er en solid match med våre verdier, noe som er viktig for oss i alle rekrutteringer vi gjør, legger hun til.

Løfter opp og frem yngre talenter

I tillegg til faglig kompetanse har også Christian lederkompetanse. Han kommer fra Brækhus hvor han har vært partner siden 2013 og ledet teknologiavdelingen de siste 10 årene. Christian har et stort fokus på å løfte opp og frem yngre talenter.

- Christian er opptatt av å ta med yngre ressurser så tidlig som mulig i prosesser for å få dem opp å stå raskt på innsikt og forståelse. Dette er viktig for oss og spesielt for våre yngre medarbeidere, forteller Lisa Digernes, leder for fagavdelingen for teknologi, immaterialrett og markedsføring.

Christian selv ser frem til å bidra til å styrke Bull både faglig og sosialt fremover.

- Jeg har fulgt Bull en stund. Jeg ser frem til å bidra inn i teknologifeltet og den utviklingen som skjer der innen kunstig intelligens, og også på konkurranserett. Her ligger det mange muligheter til å skape viktige synergier med flere fagområder som vil komme til stor nytte for våre klienter fremover. Ikke minst har Bull en kultur som gir en unik posisjon i markedet, sier Christian.

Et av landets beste kompetansemiljøer på teknologi

Bull har hatt en solid vekst i både omfang og oppdrag de siste årene. Blant annet har vi fått inn nye partnere med solid kompetanse på arbeidsrett, selskapsrett og transaksjoner, prosedyre, eiendom og bærekraft. Disse er alle med og styrker oss ytterligere på de fagområdene vi har, og de arbeidsformene vi er gode på.

Ikke minst blir Christian en del av en faggruppe med særdeles sterkt kompetansemiljø innen teknologi. Partnerne i Bulls teknologigruppe er rangert og anbefalt på sine områder av Chambers and Partners, The Legal 500 og Who is Who Legal. Og både de og advokatfullmektiger i gruppen holder jevnlig kurs om teknologi og personvern i samarbeid med klienter og for advokatkollegaer fra hele landet.

- Med Christian på laget sikrer vi at våre klienter har enda bedre tilgang på noe av landets aller beste fagkompetanse på teknologiområdet. Og som vil være deres strategiske sparringspartner for best mulig resultat på lang sikt, sier Tine til slutt.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.