NO/EN
AI Act kommer - men hvordan påvirker den din virksomhet?
Hjem / Arrangementer / AI Act kommer - men hvordan påvirker den din virksomhet?
Frokostseminar

AI Act kommer - men hvordan påvirker den din virksomhet?

ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET. Sett deg gjerne på venteliste ved å klikke på "Meld deg på". Så varsler vi om det blir ledige plasser. AI Act ble vedtatt i EU-parlamentet 13. mars, og vil bli norsk lov gjennom EØS-avtalen. Hva betyr denne forordningen for din virksomhet og hvordan du gjør business?
Når:4 april, 7:00 - 9:00
Hvor:Universitetsgata 9
Pris:Gratis
Type:Fysisk arrangement
Passer for:Alle

Sammen med Digital Norway vil Bull gi deg en kort innføring i reglene om bruk av kunstig intelligens under AI Act og hvordan dette kommer til å påvirke IT-leverandører og kunder som bruker KI til ulike oppgaver. På agendaen står en gjennomgang av:

1 Reglene og regelutviklingen

  • Tidslinjen for når de ulike delene av AI Act blir innført.
  • Regelutviklingen under forordningen; nærmere om betydningen av standarder, kommisjonens kommende retningslinjer og betydningen av Codes of Conduct.

2 Kategoriseringen av ulike KI-tjenester i forbudt, høy, noe og ingen risiko

  • Vi tar utgangspunkt i den endelige lovtekstens inndeling av tjenester og gjennomgår konsekvensene for hver enkelt kategori:

3 Reglene om generativ AI og «General Purpose AI»

  • Hvordan er dette definert, og hva blir konsekvensene av reglene for bedrifter som tar i bruk ulike former for generativ AI som GPT eller andre store modeller i sine produkter, eller direkte for å levere egne tjenester?

Dørene åpner, og vi serverer frokost fra kl. 08:30. Foredraget starter kl. 09:00.

Underveis vil Digital Norway stille spørsmål på næringslivets vegne. Foredragsholderne vil også bli igjen etter presentasjonen for å kunne svare på ytterligere spørsmål fra salen.

Velkommen!

Arrangører

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.