NO/EN
Jobb i Bull

Jobb i Bull

Hjem / Om Bull / Jobb i Bull
Ønsker du å starte eller fortsette karrieren din med spennende oppgaver og flinke kolleger, i et profesjonelt og hyggelig miljø? Da bør du søke hos oss!

I Bull er vi opptatte at du skal trives på jobb – både med kolleger, klienter og arbeidsoppgaver. Vi tror på å gi deg ansvar tidlig, selvfølgelig med god oppfølging og veiledning underveis. På den måten sikrer vi gode leveranser, og gir deg det beste utgangspunktet for faglig og personlig vekst.

Vi har stort fokus på å dele kompetansen vår med hverandre, i tillegg til å tilegne oss ny kunnskap. Slik kan vi være i front av rettsutviklingen på alle områdene våre. Alle advokater og fullmektiger hos oss har dedikerte tutorer og faddere. Vi heier på hverandre, og vi når målene våre, sammen. Det er viktig for oss å skape gode møteplasser, og vi prioriterer sosialt samhold, så vel som faglig.


Som ansatt tilbyr vi deg:

Tutor, fadder og jevnlig oppfølging

Alle ansatte hos oss får tett og jevnlig oppfølging av en dedikert tutor. Som fullmektig blir du gjerne tilknyttet flere fagområder fra start, slik at du får testet ut jussen på flere områder. Du får en tutor som er ansvarlig for den personlige og faglige utviklingen din, og som har overordnet ansvar for at du får spennende og utviklende oppgaver. Du vil også få tildelt en fadder, som sørger for at du raskt blir en del av det sosiale miljøet i Bull.

Skreddersydd utviklingsplan

Sammen med tutoren din utarbeides det en utviklingsplan, som er tilpasset kompetansen og behovene dine. Dette vil gi deg muligheter til utvikling over tid, både med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, og ved hjelp av interne og eksterne kurs. Vi har tro på at vi sammen, gjennom praktisk erfaring og målrettet kursing, står bedre rustet til å møte klienters behov, og at vi benytter oss av kompetansen din på en best mulig måte.

Bullskolen

Bullskolen er et utviklingsløp for fremtidens kompetansebehov. Vi skal løse juridiske utfordringer for klientene våre, men vi skal også forstå konteksten som oppgavene skal løses i. Derfor tilbyr vi utviklings- og opplæringsplaner som sørger for at hver enkelt utvikler seg i tråd med hva som er forventet av oss.

Hvorfor jobbe i Bull?

Det er mange gode grunner for å jobbe hos oss. Her er noen av dem.

Fleksibilitet i hverdagen

Bull setter work-life balance høyt. Vi tror at når du har det bra, leverer du bra. Derfor setter vi pris på muligheten til å kunne veksle mellom å jobbe fra kontoret og å sitte på hjemmekontor når det passer seg for arbeidet du skal utføre eller om du har andre behov.

Muligheter for utvikling

For deg som er nyutdannet jurist eller advokatfullmektig, vet vet vi at det er viktig å få praktisk erfaring – også innen prosedyrefaget. Vi har mange prosessoppdrag og tror at en strukturert og rettferdig fordeling, basert på erfaring og kompetanse, er både riktig og viktig. Dette gjør vi for å sikre deg rettsakene dine så fort som mulig, slik at du som advokatfullmektig kan få bevillingen din innen normert tid.

Et sosialt miljø med mange aktiviteter

Det er viktig for oss at vi som jobber sammen, kjenner hverandre godt, og at vi, som firma, har en felles tilhørighet. Derfor har vi en årlig strategi- og firmatur, deltar på Holmenkollstafetten, har sosiale samlinger i regi av faggruppene våre og felles treninger. Vi elsker spontane og uformelle initiativ i hverdagen, alt fra en felles joggetur en mandag til quiz, valgvake, kinokveld eller å feire at vi vant en sak eller har inngått en stor kontrakt.

Ta kontakt med våre rekrutterere!