NO/EN
Studenttilbud

Studenttilbud

Hjem / Om Bull / Studenttilbud
Studerer du jus og har lyst på erfaring innen forretningsjus eller private rettsforhold? Da vil vi bli bedre kjent med deg!

Trainee

Det er gull verdt å tilegne seg praktisk erfaring underveis i studiet. Du får bedre forståelse for faget, du finner ut av hva som for passer deg og karrieren din, og du kan vise til relevant erfaring for fremtidig arbeidsgiver.

Som trainee i Bull, får du muligheten til å teste ut hvordan det er å jobbe som en advokatfullmektig, og bryne deg på et bredt spekter av ulike juridiske disipliner, sammen med dyktige og hyggelige kolleger. Vi jobber for en rekke ulike kunder, på tvers av både offentlig og privat sektor. Vi bistår også en rekke privatpersoner. Test ut teori i praksis, og styrk din kompetanse med oss!

ALD Oslo: Søk trainestilling hos Bull i dag!

ALD Bergen: Søk trainestilling hos Bull i dag!

NYHET! TechTrainee

I år lanserer vi - i samarbeid med det norske teknologieventyret Autostore - en ny traineeordning i Bull. Som TechTrainee vil du få unik erfaring fra å jobbe med teknologivirksomheter.

Oppgavene kan spenne fra skyavtaler og databehandleravtaler til cybersikkerhet. Du blir en del av et sterkt fagmiljø som jobber med et bredt spekter av problemstillinger innen mange ulike bransjer.

Som techtrainee vil du bli utplassert hos AutoStore 1-2 ganger i uken. AutoStore er et norsk teknologiselskap som har utviklet robotsystem for vareplukking på lager, og dominerer verdensmarkedet på dette feltet.

Gøy? Spennende? Det syns vi også! Her kan du søke på TechTrainee!

Film-, media- og kulturtrainee

Som eneste advokatfirma i Norge, tilbyr Bull trainee-stillinger innen film-, media-, og kulturbransjen.

Her vil du få et innblikk i hva advokaters rolle innebærer i film- og TV-produksjoner, utstillinger mv. Hos oss vil du få muligheten å jobbe med alt fra avtaler med skuespillere, forfattere og kunstnere, til klarering av rettigheter og distribusjons- og agentavtaler. Hos oss får du jobbe med noen av landets mest erfarne profiler på området.

Vil du prøve deg som film-, media- og kulturtrainee hos oss? Søk her!

Som ordinær trainee eller film-, media- og kulturtrainee tilbyr vi deg:

  • fire ukers opphold hos oss
  • en erfaren advokat som din faglig veileder
  • en fadder for sosial og faglig sparring
  • jevnlig oppfølging underveis fra andre oppdragsgivere og HR
  • faglige og sosiale sammenkomster med kolleger og klienter
  • god lunsj sammen med hyggelige kollegaer
  • flotte lokaler i Oslo sentrum

Skriveplass

Skriv masteroppgaven din i et miljø med gode støttespillere, variert kompetanse og masse humor! Sammen med erfarne fagpersoner og advokater bidrar vi med faglig sparring og med å spisse problemstillingen din. Du blir en del av miljøet vårt, og får selvfølgelig delta på faglige og sosiale arrangementer i Bulls regi. Vi ønsker at en skriveplass hos oss skal gi deg gode rammer og forutsetninger for å lykkes med masteroppgaven din, samtidig som at du skal trives underveis i prosjektet.

Søknadsfrister

Høstsemesteret: 1. mai
Vårsemesteret: 1. november

Vi tilbyr skriveplass til kun et knippe studenter. Søk her for å sikre deg en skriveplass!

Ta kontakt med våre rekrutterere!