Den 8. mai ble en fire måneder lang salgsprosess avsluttet, og Bull & Cos kunde Web Insurance Management Systems AS (WIMS) ble kjøpt av børsnoterte, svenske Vitec Software Group AB. Med dette sier Vitec in sin pressemelding at selskapet styrker sin posisjon i det nordiske markedet for vertikal programvare. WIMS’ produkt er rettet mot forsikringsbransjen i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet rapporterte en omsetning på 24,8 millioner kroner, med en justert EBITDA på 4,4 millioner kroner for regnskapsåret 2018.

«WIMS er et godt forvaltet og lønnsomt selskap, med standardiserte nisjeprodukter designet for forsikringsbransjen. … WIMS har en god forretningsmodell og bedriftskultur, og det er en glede å ønske nye ansatte og kunder velkommen til konsernet», forklarer Lars Stenlund, konsernsjef i Vitec Software Group.

«Vi er godt fornøyd med transaksjonsforløpet», sier Finn Olav Elde i Bull & Cos Corporate-gruppe. Teamet har i tillegg til Finn Olav bestått av Andreas Wahl og Elisabeth Hoffmann.

https://www.vitecsoftware.com/en/press-releases/show-press-release/?pid=3292069

SE FLERE ARTIKLER