Etter et første halvår hvor flere transaksjoner og investeringer var satt på hold som følge av Covid-19, tok transaksjonsaktiviteten seg betydelig opp fra sensommeren og utover høsten. Vi forventer også at 2021 blir et aktivt år for transaksjoner og investeringer.

Bull har hatt gleden av å bistå i mange både små og større transaksjoner og investeringer i år, for både start-ups, mellomstore og større selskaper og innenfor bransjer som teknologi, medier, life science, fornybar energi og entreprise. Vi takker klientene våre som har gitt oss tilliten til å rådgi i noen av deres viktigste prosjekter. Blant annet har vi bistått i følgende transaksjoner denne høsten:

BMO Entreprenør AS kjøpt opp av børsnoterte Endúr ASA

Bull & Co bisto eierne av BMO Entreprenør AS med salg av selskapet til Endúr ASA, et norsk industrikonsern med en ambisiøs vekststrategi. BMO Entreprenør er en av landets største aktører innen rehabilitering av bruer, kaianlegg, damanlegg og andre betong- og stålkonstruksjoner. Total transaksjonsverdi var om lag NOK 500 millioner. Les mer om transaksjonen her.

Sixty AS selger Ease Live-virksomheten til børsnotert kanadisk selskap

Vi har bistått TV-selskapet Sixty AS med å selge den interaktive grafikkplattformen Ease Live til det kanadiske selskapet Evertz Microsystems. Evertz Microsystems er et ledende, globalt selskap innen skymedier og løsninger innen underholdningsteknologi. Les mer om transaksjonen her.

Shortcut fosser frem i appenes verden og kjøper dansk selskap

1242 Apps AS (morselskap for Shortcut AS) har kjøpt 65 prosent av Greener Pastures A/S i Danmark. Bull & Co bisto 1242 Apps med oppkjøpet, som medfører at Shortcut blir Nordens største rendyrkede apputviklingsselskap. I forbindelse med oppkjøpet blir også konsernet reorganisert. Virksomheten i Norge vil foregå i Shortcut AS, som blir 100 prosent eiet av holdingselskapet 1242 Apps. Les mer om transaksjonen her.

SE FLERE ARTIKLER