Anne-Sofie Rolfsjord (35) er tatt opp som partner i Bull & Co fra 1. januar 2021. Anne-Sofie har spisskompetanse på arv og skifte, og leder i dag Bulls faggruppe for private rettsforhold.

Anne-Sofie har hatt hele karrieren sin i Bull, hvor hun startet i 2011. Fra 2016 har hun vært senioradvokat. De siste årene har hun hatt hovedfokus på arv, skifte og familierettslige spørsmål, hvor hun både driver med generell rådgivning og tvisteløsning.

Innen arv og skifte dekker Anne-Sofies rådgivning tilrettelegging for og gjennomføring av generasjonsskifter, såkalte foregrepet arveoppgjør, i tillegg til opprettelse og tolkning av avtaleverk som ektepakter, samboeravtaler, testamenter, arveavtaler mv. Hun har også opparbeidet seg god kompetanse og erfaring på internasjonale skifteoppgjør.

Generasjonsskifter og formuesplanlegging er et strategisk satsingsområde for Bull & Co og Anne-Sofie er instrumentell i den videre oppbyggingen av dette. Etter at hun kom tilbake fra sin andre svangerskapspermisjon i høst ble hun også nettverksleder for JUCs nettverk for arv, skifte og formuesplanlegging sammen med partner Randi Bull og senioradvokat Sunniva Lillebø Wahl.

Jeg har fulgt Anne-Sofie tett fra hun startet hos oss og hun har en egen evne til å få med seg folk og bygge relasjoner som inngir tillit både internt og eksternt. Jeg er veldig glad for at hun nå er klar for å ta det siste steget, sier partner og arverettsekspert Randi Bull.

Anne-Sofie har ledet faggruppen for Private rettsforhold siden våren 2018 og har høye ambisjoner både på egne og gruppens vegne. Målet er at gruppen skal være Norges beste innen arv- og skifterett. Derfor tar hun også et stort ansvar for opplæring av yngre ressurser innenfor feltet. I dag har hun tre fullmektiger og advokater som hun har personalansvar for.

Jeg er imponert over Anne-Sofies ledelse av faggruppen og oppfølgningen av de yngre – hun er både strategisk og organisatorisk klok. I tillegg har hun en fin kombinasjon av faglig trygghet, som er viktig for de yngre, samtidig er hun alltid nysgjerrig på ny kunnskap. Ekstra gøy er det selvfølgelig at vi tar en opp en yngre kvinne i partnerskapet som har hatt hele talentreisen sin hos oss, uttaler Tine Wærsten, COO i Bull & Co.

Anne-Sofie er en ettertraktet foredragsholder innenfor arve- og skifteretten og hun forteller at det å dele kunnskap både eksternt og internt er givende og god trening i det å kommunisere vanskelig jus på en forståelig måte. Det har vært nyttig også i klientrelasjonene, hvor det aller viktigste for henne er å oppnå gode løsninger.

Om når hun bestemte seg for å bli partner, så var det noe som kom naturlig etter at hun ble senioradvokat. Det har også vært viktig å ha mange andre kvinnelige rollemodeller i firmaet.

Jeg er både spent og ydmyk, men aller mest gleder jeg meg til å starte et nytt og spennende kapittel i Bull. Jeg føler meg utrolig privilegert som har en så fin arbeidsplass hvor jeg kan utvikle meg selv og andre. Jeg var heldig og traff blink på første forsøk, sier Anne-Sofie.

Bull & Cos faggruppe for private rettsforhold består av i alt 12 advokater med spisskompetanse på arv, skifte og formuesplanlegging, i tillegg har de erfaring med selskapsrett, eiendom, skatterett og immaterialrett. Les mer om Bull & Cos kompetanse og tjenester innen arv og skifte her.

Kontaktpersoner:

Tine Wærsten, COO, e-post: tew@bull.no, mobil: + 47 975 96 973

 

 

SE FLERE ARTIKLER