Bull & Co fortsetter fremgangen og rangeres nå i fem kategorier i årets utgave av The Legal 500, som ble publisert 10. april. Følgende områder er rangert i årets utgave:

  • Commercial, Corporate and M&A – Tier 4
  • EU and Competition – Tier 3
  • Employment – Tier 4
  • Intellectual Property – Tier 2
  • TMT – Tier 3

De siste årene har Bull & Co styrket sitt corporate-team, senest med partner Erlend Balsvik, som kom i 2018.  Det er ekstra gledelig at områdets sterke vekst nå også bekreftes gjennom teamets inntreden på årets liste, hvor hele fire av våre corporate-advokater anbefales som «Recommended Lawyers»:

«Vi har et ‘up and coming’ corporate-team som kan vise til en doblet omsetning fra 2017 til 2018, og har hatt godt fart inn i 2019. Med det teamet vi har nå, har vi kompetanse til å bistå kunder i alle type transaksjoner», sier Eivind Bergo-Eriksen, som leder Bull & Cos corporate-gruppe.

Corporate-teamet har lang erfaring med transaksjoner, særlig innen handel og industri, teknologi, fornybar energi, tjenesteytende næringer, facility management samt olje og gass. Teamet har de senere årene også jobbet mye med venture- og oppstartsmiljøer innenfor disse bransjene.

Om corporate-avdelingen sier The Legal 500 følgende:
“Bull & Co Advokatfirma AS combines ‘good business understanding with great experience’ and fields a team with ‘a goal-oriented approach, high competence levels and quick response times.”

Blant nylige saker teamet har bistått med er YX Norges salg av bulk-virksomheten til Preem, Coor Service Management med kjøpet av West Facility Management, Fiber 1 i sammenslåingen med Viken Fiber AS, Fredrikstad Energi AS i salget av Norgesnett Holding AS og salget av Euro Heis AS til Schindler AS.

The Legal 500 er et av verdens ledende rangeringsbyråer for advokater og advokatfirmaer. De baserer sine rangeringer blant annet på intervjuer med advokatfirmaenes kunder og samarbeidspartnere, og vi takker for positive tilbakemeldinger som har bidratt til disse resultatene.

Les mer om Bull & Cos rangeringer i The Legal 500 her.

 

SE FLERE ARTIKLER