NO/EN

Kåre Bjørlo hjelper til med de aller fleste spørsmål og saker innenfor arbeidslivsjuss og fast eiendom. Han jobber bredt med utarbeidelse av avtaleverk, forhandlinger, tvisteløsning og rådgivning innenfor disse områdene. I tillegg har han svært god kompetanse i generell kontraktsrett og selskapsrett.

Kåres lange fartstid som advokat og styremedlem i ulike bedrifter har gitt ham svært god kommersiell forståelse, som også reflekteres i de juridiske rådene han gir. I en årrekke har han vært fast juridisk rådgiver for bedrifter innenfor bransjer som handel, fast eiendom, konsulentvirksomhet og industriproduksjon. Ved siden av sin spisskompetanse innenfor arbeidslivsjuss, er Kåre ofte en aktiv partner i sine faste klienters diskusjoner om strategi og veivalg.

Kåre har et sterkt faglig engasjement og er medlem i Norsk Arbeidsrettslig Forening. Han holder jevnlig foredrag om arbeidsrettslige temaer for klienter og andre.

Rangeringer og utmerkelser

Rangeringsbyrået The Legal 500 anbefaler Kåre innenfor Employment og noterer at han blant annet "advises on restructuring issues."

Utdanning

 • 1980
  Juridisk embetseksamen, Universitetet i Oslo

Arbeidserfaring

 • 1988–
  Partner, Bull & Co Advokatfirma AS
 • 1985–1988
  Advokatfullmektig, Bull & Co Advokatfirma AS
 • 1983–1985
  Dommerfullmektig, Indre Follo sorenskriverembete
 • 1980–1983
  Juridisk konsulent, Statens forurensningstilsyn