NO/EN
Vårt studenttilbud
Hjem / Artikler / Vårt studenttilbud

Vårt studenttilbud

I Bull deler vi gladelig av vår kompetanse – både med klienter, kolleger og studenter. Vi tror på å gi deg som er trainee eller nyansatt fullmektig, ansvar og utviklende oppgaver. Selvfølgelig med god oppfølging og veiledning underveis. Slik sikrer vi både faglig vekst og gode leveranser.

Det er viktig for oss å prioritere gode møteplasser for våre medarbeidere. Sosialt samhold er vel så viktig som faglig samhold. I tillegg har vi et verdisett som vi er stolte av. Gjenkjenner du deg i å være modig, engasjert, raus og respektfull? Da tror vi du vil trives hos oss.

Trainee

Å tilegne seg praktisk erfaring underveis i studiet er verdifullt.

Praktisk erfaring gir deg en enda bredere forståelse av faget, men også muligheten til å finne ut av hva vil vil bruke jusstudiet til. Som jusstudent har du mange valgmuligheter. En traineestilling gir deg anledning til å teste forskjellige fag før du bestemmer deg for retning. Vårt brede spekter av juridiske disipliner gir deg variert og nyttig erfaring.

Et traineeopphold hos oss varer i fire uker. Du får tildelt en erfaren advokat som faglig veileder og en yngre fadder som sosial og faglig sparringspartner. Du får også jevnlig oppfølging fra andre oppdragsgivere og HR.

Vil du bli en del av et spennende og utviklende miljø med dyktige, hyggelige og inkluderende kolleger? Søk her.

Film-, media- og kulturtrainee

Få et unikt innblikk i hva advokater hjelper til med i produksjon av film, TV og utstillinger. Bull er det eneste advokatfirmaet i Norge som tilbyr stillingen film-, media- og kulturtrainee. Arbeidsoppgavene inkluderer avtaler med skuespillere, forfattere og kunstnere, klarering av rettigheter, distribusjons- og agentavtaler og mye mer. Du får også jobbe med noen av landets mest erfarne profiler på området.

Høres dette spennende ut? Søk her.

Skriveplass

Skriv masteroppgaven din i et miljø med gode støttespillere, variert kompetanse og masse humor. En skriveplass hos Bull gir deg de beste forutsetninger for å lykkes med masteroppgaven din. Vi hjelper deg å spisse problemstillingen din og sparrer med deg underveis i skrivingen. Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å delta på alle faglige og sosiale arrangementer i Bulls regi.

Søknadsfrister: Høstsemesteret: 1. mai | Vårsemesteret: 1. november

Vil du avslutte studiet med å skrive masteroppgaven din hos oss? Søk her.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.