NO/EN
André M. Carlsen – ny partner i Bull
Hjem / Artikler / André M. Carlsen – ny partner i Bull

André M. Carlsen – ny partner i Bull

André M. Carlsen er ny partner i Bull fra 1. mars 2022. André blir en del av Bulls team på private rettsforhold og styrker kompetansen innenfor økonomisk arv-, familie- og skifterett.
Publisert: 01.03.22

André har spesialisert seg på rådgivning og tvisteløsning innen økonomisk familierett og arverett, områder som han har jobbet med i 15 år. Han kommer fra stillingen som senioradvokat i Hjort, og har tidligere erfaring fra domstolene, både som utreder i Høyesterett og dommerfullmektig. Han har også vært advokat hos Advokatfirmaet Høie.

Innenfor arv og skifte har André særlig kompetanse på økonomiske oppgjør ved separasjon og skilsmisse, som felleseieskifte, spørsmål om særeie, skjevdeling og oppgjør mellom samboere. Han rådgir også på tilrettelegging og gjennomføring av generasjonsskifter og internasjonale skifteoppgjør. Gjennom jevnlig med prosessoppdrag som advokat og flere år i domstolene, har André i tillegg opparbeidet seg dybdekompetanse på tvisteløsning og prosedyre.

André har erfaring både med rådgivning og tvisteløsning i komplekse familie-, arve- og skiftespørsmål og blir en sentral ressurs for å nå vårt mål om å være Norges beste advokater innen arv- og skifterett, sier Anne-Sofie Rolfsjord, partner og faggruppeleder for Private rettsforhold. Han er også tiltenkt en rolle i oppbyggingen av yngre ressurser på området.

André har en genuin interesse for private rettsforhold, Anne-Sofie Rolfsjord, faggruppeleder

Faggruppen har opplevd en stor vekst i antall oppdrag de senere årene, og flere av disse innebærer et samspill av mange kryssende rettsregler, som for eksempel generasjonsskifter. I tilknytning til oppdrag innenfor familie- og arveretten jobber André også med kontraktsrettslige problemstillinger, fast eiendoms rettsforhold og forvaltningsrett. Vi ser at denne type tverrfaglig kompetanse etterspørres av mange klienter innenfor vårt område, fortsetter Anne-Sofie.

Jeg har en klar ambisjon om å være spesialist på økonomisk familierett, André M. Carlsen, partner

Hos Bull blir jeg en del av et av Norges ledende miljøer innenfor mitt spesialområde. Jeg gleder meg stort til å være med å utvikle dette miljøet videre, sier André.

Bulls faggruppe for private rettsforhold består av i alt 12 advokater med spisskompetanse på arv, skifte og formuesplanlegging, hvorav flere også har erfaring med selskapsrett, eiendom, skatterett eller immaterialrett. Faggruppen har også utstrakt samarbeid med spesialister fra Bulls øvrige kompetanseområder innen skatt, corporate og fast eiendom.

Relaterte artikler

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.