NO/EN
Din merkevare, men hvordan beskytte den?
Hjem / Arrangementer / Din merkevare, men hvordan beskytte den?
Gratis seminar:

Din merkevare, men hvordan beskytte den?

Bull inviterer til seminar hvor du får praktisk innsikt i merkevareverktøyet Rightly, den kreative prosessen rundt god og lovlig navngivning, og hvordan du beskytter din bedrifts immaterielle rettigheter (IP).
Når:12 oktober, 12:00 - 14:00
Hvor:Bull, Universitetsgata 9

Type:Fysisk arrangement
Passer for:Alle

Bull advokatfirma inviterer deg til et seminar som gir deg praktisk innsikt i verdien av å beskytte din bedrifts immaterielle rettigheter (IP). Dette arrangementet er skreddersydd for deg som vil gå det ekstra steget for å beskytte og styrke din merkevare.

Vårt panel av eksperter vil lede deg gjennom tre nøkkelområder:

Verktøy for beskyttelse av IP: RightHub, en fremstående aktør innen Brand Protecion, har tatt turen fra Danmark for å presentere sin innovative plattform og verktøy, som forenkler forvaltning og beskyttelse av IP (varemerker, design, opphavsrett, patenter og domener). Utforsk hvordan teknologi kan styrke din merkevare.

Kreativ navngivning: Bielke&Yang har jobbet med store spennende merkevarer som Dr. Dropin, Klar, Ally, Sommerro og Vink. Strategisk rådgiver Aksel Overskott vil gi deg innsikt i den kreative prosessen bak å finne unike navn og dermed bidra til at kundene får unike merkevarer, og å skape en helhetlig profil. Lær hvordan du skiller deg ut i et mettet marked!

IP-Strategier i praksis: Våre erfarne advokater vil gi deg praktiske strategier for å lykkes med beskyttelse og håndheving av immaterielle rettigheter. Få innsikt i effektive IP-strategier som vil hjelpe deg med å beskytte verdifull IP og manøvrere i den komplekse juridiske verdenen.

Dette seminaret er en unik sjanse til å forstå merkevarebeskyttelse på en praktisk måte og få innsikt og verktøy til å styrke din merkevare. Velkommen!

Arrangører

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Trenger du juridisk hjelp? Ring oss eller send en e-post for en helt uforpliktende prat.