Det internasjonale rangeringsbyrået The Legal 500 har lansert advokatoversikten for 2017. Årets kåring viser at Bull & Co har klatret helt til topps, med ranking i Tier 1 innen IP and TMT (immaterialrett og telekom, media og teknologi). Bull & Co er at av få mellomstore advokatfirmaer med Tier 1-rangering. Bull & Co kan dermed med rette kalle seg et «boutique»-advokatfirma innenfor IP og TMT.

Kåringen viser at vårt sterke lag av advokater på IP gjør seg sterkt bemerket i Norge og internasjonalt, og at det gode arbeidet vi utfører for våre klienter er verdsatt.

Styrking av laget med TMT- og personvernadvokatene Kristin Haram Førde (leder av Bull & Cos avdeling for IP og TMT) og Kristian Foss blir bemerket og er med på å trekke resultatet opp.

Les mer om rangeringen her: http://www.legal500.com/c/norway/intellectual-property-and-tmt

I tillegg opprettholder Bull & Cos avdelinger for ArbeidsrettRestrukturering, insolvens og konkurs og Eiendom sine gode rangeringer, og en rekke av våre advokater omtales. Bull & Co består av spesialiserte advokater som til sammen dekker de fleste forretningsjuridiske områder, med fokus på arbeidsliv/arbeidsrett, fast eiendom og entreprise, it og immaterialrett, konkurranse, anbud & leveranser, selskapsrett & transaksjoner og restrukturering, insolvens og konkurs. I tillegg er firmaet ledende på arv/skifte, som ikke omfattes av de internasjonale rangeringene.

The Legal 500 er en av verdens ledende guider over advokater og advokatfirmaer, og baserer sine rangeringer på intervjuer med advokatfirmaenes kunder og samarbeidspartnere.

SE FLERE ARTIKLER