Fast eiendom og entreprise

Vi har lang erfaring med eiendom og kjenner utfordringene i hele verdikjeden og bistår med rådgivning innen plan- og bygningsrett, eiendomsutvikling, eiendomstransaksjoner og -megling, entreprise, utleie, drift og forvaltning, tingsrett, servitutter, hevd og tomtefeste, ekspropriasjon, skjønn, grunnerverv og forsikringsrett.

Vi bistår også ved utarbeidelse av kompliserte kontraktsstrukturer som utbyggingsavtaler, sale & leaseback, OPS-prosjekter, eiendomsutviklingsavtaler og forward-kontrakter, i tillegg til vanlige kontrakter om kjøp/salg, utleie m.v.

Vi bistår også ved arv og generasjonsskifte som inkluderer eiendom.

Vi bistår også ved prosedyre og tvisteløsning knyttet til alle spørsmål knyttet til eiendom, og vi har egne prosedyrespesialister i eiendomsavdelingen.

Flere av advokatene i Bull & Co er samarbeidsadvokater med Huseiernes Landsforbund og Norges hyttelag og vi er Hyttemagasinets juridiske ekspert.
Vi holder jevnlig foredrag om næringseiendomsrettslige spørsmål i samarbeid med blant annet NE Kunnskap og Juristenes utdanningssenter (JUS).

 

Kristoffer Aasebø

Partner
Mobil: 995 23 554
E-post: kaa@bull.no

AKTUELT

Bull & Co høyt rangert i Chambers Europe 2018

Rangeringen "Chambers Europe 2018" er nettopp publisert. Bull & Co ble i år høyt rangert innen kategoriene "Competition/Antitrust: Public Procurement" v/advokat Andreas C. Wahl, (band 2) og "TMT" v/advokat Kristian Foss. Bull & Co ble også nevnt som "noted firm" i...

les mer