Nye lokaler i det nyrenoverte Tullinkvartalet venter på oss høsten 2021. Da setter vi kursen mot det nye bygget i Universitetsgaten 7-9. 

Etter snart 17 år i Observatoriegaten går turen videre til nye og moderne lokaler i Universitetsgaten 7-9 i oktober 2021. Her blir det en kombinasjon av aktivitetsbaserte løsninger, cellekontorer og åpne plasser, og bedre muligheter for både samhandling, konsentrasjon og sosialisering. Vi har tatt en prat med COO, Tine Wærsten, om flyttingen.

Det er utrolig gøy å være med å forme fremtidens arbeidsplassløsninger som passer til vår kultur, virksomhet og strategi. I arbeidet med å utforme lokalene våre har vi brukt verdisettet vårt aktivt både i valg av løsninger og profilen, sier Tine.

Universitetsgaten 7-9 er en del av Tullinkvartalet, utviklet av Entra, og som får et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – business, teknologi og kunnskap. Som naboer får Bull blant annet nye Juridiske Fakultet og teknologihuset Rebel. Historisk har mange advokatfirmaer valgt å etablere seg på Aker Brygge, Tjuvholmen og Vika, men vi i Bull tenker at det er fint å ta noen andre valg, forteller hun videre.

Kombinasjon med alle grepene Entra gjør i Tullinkvartalet, hvor de revitaliserer et sentralt byområde som kombinerer innovative og nyskapende bygg og bygulv, med bærekraftig gjenbruk og ivaretakelse av historiske linjer, passer Bull godt. Entras og byggets miljøprofil er også et pluss og bidrar til at vi også utfordres til å redusere vårt miljøavtrykk.

I Bull har vi kombinert innovasjon og tradisjon i over 150 år. I dette prosjektet gjør Entra akkurat det samme – det passer jo veldig bra, avslutter Tine.

Vi gleder oss skikkelig til å flytte inn og ser frem til å kunne invitere dere på besøk!

SE FLERE ARTIKLER