Morten Fjermeros er ny partner i Bull fra 1. januar 2021. De senere årene har Bull hatt en solid vekst innen corporate, generasjonsskifter og tvisteløsning, og i 2020 har Bull opplevd en samlet vekst på drøye 30 %. Morten blir en sentral ressurs i oppbyggingen av skatt som et nytt kompetanseområde og i den videre utviklingen og satsningen i Bull.

Morten kommer fra Hjort hvor han har vært partner siden 2013 og var tidligere partner i Thommessen. I Thommessen ledet han skatteavdelingen i en årrekke. Morten har spisskompetanse og omfattende erfaring innen skatte- og avgiftsfeltet, inkludert eiendomsskatt, merverdiavgift og særavgifter. Han bistår blant annet med transaksjoner, inkludert egenkapitaltransaksjoner, generasjonsskifter og incentivordninger. Han bistår også med skatteklager og har ført en rekke skatte- og avgiftssaker for domstolene, også for Høyesterett. Han fremheves som Leading Lawyer i kategoriene Tax og Commercial, Corporate og M&A av det internasjonale ratingbyrået The Legal 500.

Morten har en skatte- og avgiftskompetanse som få kan matche og vi er svært glade for å ha ham med i oppbyggingen av skatt og avgift som et nytt satsingsområde hos oss. Med Mortens dybdekompetanse, faglige engasjement og lange erfaring har vi kompetanse og kapasitet til å tilby et større tjenestespekter til kundene våre, sier Jan Martin Fjellestad, corporate- og skattepartner i Bull.

Morten holder jevnlig foredrag om skatterettslige forhold og har skrevet en rekke fagartikler. Han er også fast spaltist i Finansavisens skattespalte.

Bull er et firma i sterk vekst og det blir veldig spennende å være med på å bygge et skatte- og avgiftsmiljø i Bull sammen med både erfarne og yngre ressurser. Jeg har stor tro på satsingen og firmaets verdiproposisjon, og gleder meg til å bli en del av Bull-teamet, sier Morten Fjermeros.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon: Tine E. Wærsten, COO i Bull & Co, e-post: tew@bull.no; mobil: 975 96 973

SE FLERE ARTIKLER