Bull & Co satser på idrettsjuss og har tre advokater som er registrerte formidlere (tidligere kalt fotballagent) i Norges Fotballforbund. Vi bistår både klubber og enkeltspillere i spilleroverganger. Vår kompetanse på dette området er spesielt knyttet til rådgivning, regelverk og kontraktsarbeid ved spilleroverganger.

 

Aktuelle advokater/formidlere

 

Morten Justad Johnsen – arbeider med idrettsjuss, foreningsrett, kontraktsrett, straff og doping samt internasjonalt regelverk som International Olympic Committee (IOC) og WADA (doping). Justad Johnsen har erfaring fra Norges idrettforbunds juridiske avdeling og er leder av Norsk idrettsjuridisk forening. Registrert formidler i Norges Fotballforbund.

Rune Nordengen – arbeider med idrettsjuss, immaterialrett, markedsrett, avtaler og arbeidsrett og bistår flere norske og internasjonale selskaper med forretningsjuridiske spørsmål. Nordengen er tidligere eliteseriespiller i Lillestrøm og Lyn. Registrert formidler i Norges Fotballforbund.

Homayoun Hamzeloee – bistår primært selskaper og privatpersoner med kontrakt- og selskapsrettslige spørsmål. Har også erfaring med internasjonal personbeskatning. Registrert formidler i Norges Fotballforbund.

 

Kilde: https://www.fotball.no/lov-og-reglement/artikler/registrerte-formidlere/

SE FLERE ARTIKLER