Brenner du for teknologi- og immaterialrett?

Vi leter etter flere kolleger til et av landets beste fagmiljøer for teknologi- og immaterialrett.

ADVOKATFULLMEKTIG/ADVOKAT – IT og IMMATERIALRETT

Det er liten tvil om at teknologiguru Marc Andreessen fikk rett i at programvare spiser verden.  Det teknologiskiftet vi opplever nå, fører med seg store endringer i verden slik vi kjenner den – og den digitale omstillingen reiser en rekke nye juridiske problemstillinger. Vi i Bull & Co bistår teknologileverandører og – brukere til å navigere og blomstre i dette spennende landskapet.

 

Vi søker en teknologirettsadvokat som har praktisk erfaring med å jobbe med teknologi og immaterialrett.  Hos oss i Bull & Co vil du finne et engasjert og lagorientert felleskap. Vårt mål er å spille våre kunder og hverandre gode. Samtidig ønsker vi at både våre ansatte og våre partnere skal kunne skape et liv utenom jobben. Du skal glede deg til å gå på jobb hver dag.

Du vil knyttes til vår teknologi-, immaterialretts og medierettsavdeling.  Avdelingen er rangert på høyeste nivå, og vi er stolte av å kunne kalle oss selv et av de beste fagmiljøene i Norge på teknologi. Hovedfokus for deg vil være arbeid med IT- og andre teknologikontrakter, med tilknyttede problemstillinger. På immaterialrettsområdet vil du også arbeide med andre felt, som blant annet media, design og film.  Har du interesse for eller erfaring med personvern er også det bra, men ikke et krav.

Vi søker deg som har jobbet i minst 1 år, gjerne med praktisk juridisk erfaring fra en teknologivirksomhet. Relevant erfaring fra et advokatfirma er også interessant.

Vi kan tilby deg:

 • Spennende, varierte og selvstendige oppgaver
 • Ett av landets beste fagmiljøer på teknologirett
 • Individuell oppføling og faglig utviklingsplan
 • Egen tutor (partner ditt felt)
 • Gode muligheter for prosedyre og advokatbevilling
 • Tid til faglig utvikling og deltagelse i teknologifora
 • Inkluderende miljø

Du bør:

 • Ha praktisk erfaring med og interesse for immaterialrett og teknologikontrakter
 • Være faglig interessert i teknologi- og immaterialrett
 • Være faglig engasjert
 • Nysgjerrig og kreativ
 • Være løsningsorientert


Om Bull & Co
Vi er i dag ca. 50 personer, og flere skal vi bli. Firmaet holder til i trivelige lokaler på Solli plass, med svært gode kollektivforbindelser og godt servicetilbud.  Blant våre kunder finnes alt fra landets største teknologiselskaper til mellomstore og mindre, innovative virksomheter. Bull & Co har et velutviklet internasjonalt nettverk.

Veien videre
Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra høyere utdanning som vedlegg til administrasjonsansvarlig Siri T. Hauglund (siri.hauglund@bull.no). Spørsmål kan du rette til faggruppeleder kristin.haram.forde@bull.no, eller ring Kristin på tlf. 951 01 307 for mer informasjon.

Søknadsfrist: Snarest, men senest 16. oktober. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Tiltredelse: Vi ønsker tiltredelse snarest, men vi tilpasser oss riktig kandidat.

Vi gleder oss til å høre fra deg!