ARRANGEMENT

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Trygt samarbeid i virustider

26. mai 2020 kl: 12:00 - 13:30

Webinar om zoom, sikkerhet og digital styring. Med halve verden på Zoom, Teams, Dropbox og andre samarbeidsplattformer kan det være en ide å vite om kunders og egne hemmeligheter er trygge. Kanskje bryter du regler du  ikke visste eksisterte?  La sikkerhetsekspertene i Transcendent Group og en teknologiadvokat i Bull & Co  gi deg en status over tekniske og organisatoriske fallgruver og  et innblikk i regler og risiko.

 

P R O G R A M

Introduksjon
Ranjit Mahida, Senior Consultant, Data Protection, Transcendent Group Norge AS

Cybersikkerhet og hjemmekontor
Vet du hvordan de siste månedene har påvirket sikkerhetsrisikoen i din virksomhet? På kort tid har vi flyttet ut til hjemmekontoret, og tilpasset oss den nye situasjonen ved å innføre ny teknologi og nye verktøy. Kanskje har IT-avdelingen gjort noen raske og udokumenterte endringer for å gjøre arbeidet praktisk og enkelt hjemmefra. Bør vi bekymre oss sikkerhetsmessig? Hvor sårbare er vi der hjemme? Og hva skjer når vi kan dra på kontoret igjen?
Bendik B. Mjaaland, Head of IT Governance & Security, Transcendent Group Norge AS

Hvordan akselerere digitaliseringen samtidig som man beholder kontrollen?
Digital styring i en tid med raske endringer og implementering av ny teknologi og nye verktøy. Vi ser på hvordan du kan bruke krisen til å akselerere digitaliseringen samtidig som du ivaretar god kontroll.  Transcendent Group forteller deg om metoder for å vurdere digital modenhet og hvordan du kan bruke smidig styring som et virkemiddel for å lykkes med digitalisering.
Karoline Flåten, Senior Consultant, IT Governance & Security, Service Line Lead Digital Governance, Transcendent Group Norge AS

Hvilke regler påvirker valget?
Hva annet enn personvern må jeg tenke på ved valg av samarbeidsplattform? Hva kan skje om jeg slurver? Oversikt de viktigste rettslige forpliktelsene. Hvordan håndtere helsedata, sikkerhetslovgivning og forsikring.
Advokat Kristian Foss, Bull & Co Advokatfirma AS

Kahoot
Noen raske spørsmål for å løse opp. Vi trekker tre vinnere blant deltagerne som vil motta én times gratis rådgivning fra Transcendent Group Norge AS og Bull & Co Advokatfirma AS (to timer til sammen per vinner).

Åpen paneldiskusjon med spørsmål og svar
Vi diskuterer noen scenarioer og tar imot spørsmål.

MELD DEG PÅ SEMINARET HER!

 

Detaljer

Dato:
26. mai 2020
Tid
12:00 - 13:30
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Advokatenes-HR
Telefon:
+47 23 01 01 01
Hjemmeside:
bull.no